(P) Alege ochelari de vedere după forma feței tale

Esti in cautarea perechei perfecte de ochelari de vedere care sa ti se potriveasca formei fetei? Fie ca ai o forma a fetei rotunda, ovala sau patrata, exista o pereche de ochelari de vedere doar pentru tine!

Esti in cautarea perechei perfecte de ochelari de vedere care sa ti se potriveasca formei fetei? Fie ca ai o forma a fetei rotunda, ovala sau patrata, exista o pereche de ochelari de vedere doar pentru tine!

Forma fetei

Stiai ca majoritatea oamenilor isi schimba ochelarii aproximativ la fiecare 2-3 ani? Cand esti in cautarea de rame ochelari de vedere vrei ca acestea sa te avantajeze si sa iti scoata in evidenta personalitatea si conturul unic al fetei.

Pentru a alege corect forma ochelarilor, trebuie mai intai sa iti identifici trasaturile faciale. Exista 5 categorii principale de forme ale fetei:

  • – patrat
  • – rotund
  • – in forma de inima
  • – triunghiular
  • – oval

Ochelari pentru diferite tipuri de forme ale fetei

Iata adevarul despre forma fetei: aproape nimeni nu are o forma a fetei standard. Cele mai multe fete sunt o combinatie de cateva forme diferite: barbi rotunjite si frunti inalte, caracteristici unghiulare si maxilare proeminente si asa mai departe.

Incercarea de a alege doar o singura imagine dintr-o linie pare a fi imposibila. Ceea ce doresti sa obtii intr-un final este forma care seamana cel mai mult cu a ta, si respectiv, o pereche de ochelari pe masura.

Rama ochelarilor

Forma ramelor care iti va aduce un echilibru natural pe fata – asta e ideea! Pentru inceput, priveste linia maxilarului. Aceasta este mai curbata sau este inclinata spre partea mai unghiulara a lucrurilor? Pentru cea mai simpla evaluare a fetei, decide daca linia maxilarului este mai „rotunda” sau totusi inclina spre „patrat”.

Fitting tips

Cel mai important lucru de retinut atunci cand alegi ochelarii pentru formele fetei rotunde este sa alegi rame cu unghiuri care sa subtieze. Ramele dreptunghiulare fac fata sa para mai lunga si mai subtire. Ramele “ochi de pisica” sunt potrivite daca ai obrajii curbati, astfel punand focalizarea pe ochi.

Acum, ca stii cum sa gasesti ochelarii potriviti pentru forma fetei tale, vei putea gasi o pereche care sa arate armonios si sa aduca un echilibru natural fetei tale. Fiecare colectie de ochelari ofera rame pentru fete rotunde, ovale, patrate, triunghiulare sau in forma de inima. Si este valabil si pentru ochelarii de soare!

Noutati

Meri İstoriti

Meri Istiroti, Liv Hospital: ”Sănătatea este unul dintre domeniile în care nu-ți poți permite greșeli”

Sistemul medical din România funcționează după tot felul de principii mai mult sau mai puțin orientate către pacient. Avem în [...]

People

David Cosma Cristofor

Kartingul, un sport cu multe avantaje în dezvoltarea copiilor

David Cosma Cristofor în vârstă de 11 ani, Campion National Karting Masters 2019, are o poveste demnă de urmărit. Dacă [...]

Sanatate

dietă

Dieta militară: ce ai voie să mănânci pentru a slăbi 5 kg în 7 zile

Vrei să slăbești rapid pentru un eveniment sau vrei neapărat să scapi de câteva kilograme pentru a arăta mai bine [...]