(P) Alege ochelari de vedere după forma feței tale

Esti in cautarea perechei perfecte de ochelari de vedere care sa ti se potriveasca formei fetei? Fie ca ai o forma a fetei rotunda, ovala sau patrata, exista o pereche de ochelari de vedere doar pentru tine!

Esti in cautarea perechei perfecte de ochelari de vedere care sa ti se potriveasca formei fetei? Fie ca ai o forma a fetei rotunda, ovala sau patrata, exista o pereche de ochelari de vedere doar pentru tine!

Forma fetei

Stiai ca majoritatea oamenilor isi schimba ochelarii aproximativ la fiecare 2-3 ani? Cand esti in cautarea de rame ochelari de vedere vrei ca acestea sa te avantajeze si sa iti scoata in evidenta personalitatea si conturul unic al fetei.

Pentru a alege corect forma ochelarilor, trebuie mai intai sa iti identifici trasaturile faciale. Exista 5 categorii principale de forme ale fetei:

  • – patrat
  • – rotund
  • – in forma de inima
  • – triunghiular
  • – oval

Ochelari pentru diferite tipuri de forme ale fetei

Iata adevarul despre forma fetei: aproape nimeni nu are o forma a fetei standard. Cele mai multe fete sunt o combinatie de cateva forme diferite: barbi rotunjite si frunti inalte, caracteristici unghiulare si maxilare proeminente si asa mai departe.

Incercarea de a alege doar o singura imagine dintr-o linie pare a fi imposibila. Ceea ce doresti sa obtii intr-un final este forma care seamana cel mai mult cu a ta, si respectiv, o pereche de ochelari pe masura.

Rama ochelarilor

Forma ramelor care iti va aduce un echilibru natural pe fata – asta e ideea! Pentru inceput, priveste linia maxilarului. Aceasta este mai curbata sau este inclinata spre partea mai unghiulara a lucrurilor? Pentru cea mai simpla evaluare a fetei, decide daca linia maxilarului este mai „rotunda” sau totusi inclina spre „patrat”.

Fitting tips

Cel mai important lucru de retinut atunci cand alegi ochelarii pentru formele fetei rotunde este sa alegi rame cu unghiuri care sa subtieze. Ramele dreptunghiulare fac fata sa para mai lunga si mai subtire. Ramele “ochi de pisica” sunt potrivite daca ai obrajii curbati, astfel punand focalizarea pe ochi.

Acum, ca stii cum sa gasesti ochelarii potriviti pentru forma fetei tale, vei putea gasi o pereche care sa arate armonios si sa aduca un echilibru natural fetei tale. Fiecare colectie de ochelari ofera rame pentru fete rotunde, ovale, patrate, triunghiulare sau in forma de inima. Si este valabil si pentru ochelarii de soare!

Sanatate

termometru

Asta cu siguranță nu știai! Cum se curăță corect termometrele digitale, cu infraroșu și cele de ureche

Termometrele sunt instrumente care se curăță foarte ușor, dar este nevoie de igienizarea lor corectă în cazul în care acestea [...]

Sanatate

dracaena

Plante care purifică aerul din casă și te ajută să te relaxezi

Plantele de interior sunt mereu o idee de luat în seamă atunci când vrei să redecorezi sau simți nevoia de [...]

Sanatate

uscator de maini

Ferește-te de uscătoarele de mâini. Sunt sursă de răspândire a coronavirusului

Un studiu al Congresului European de Microbiologie Clinică și Boli Infecțioase a dezvăluit că uscătoarele pentru mâini pot răspândi rapid [...]