Ana Morodan: ”Trăim vremuri în care cel mai bine e să stăm în casă!”

Ana Morodan

PRO TV a demarat zilele acestea o campanie de conștientizare a importanței recomandării autorităților de a sta la domiciliu pe perioada epidemiei de Coronavirus. Vedetele postului au transmis mesaje în mediul online prin care îi invită pe români să sprijine sistemul sanitar atât de încercat în această perioadă.

Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano în serialul Las Fierbinți, a transmis un mesaj video prin le recomandă cetățenilor să rămână în locuințele lor dacă meseria le permite asta.

Adrian Văncică – Celentano (Las Fierbinți)

Adrian Văncică: “De data asta sunt cât se poate de serios nu pentru că-mi impun, ci pentru că mă obligă subiectul. Ca să ajutăm acest sistem sanitar și-așa fragil, trebuie să facem ceva foarte „greu”: să stăm acasă. Într-adevăr, pentru oamenii activi e greu, dar asta e soluția. Nici eu nu mai am spectacole la Teatrul Nottara, nici show-uri de stand-up comedy, am întrerupt și filmările de la Las Fierbinți. Asta e recomandarea, asta fac. Sunt mulți cărora job-ul nu le permite să facă asta, bănuiesc că știu ce-au de făcut vis-a-vis de toate normele de igienă. Dar dacă nu este obligatoriu să ieși din casă, nu te expune inutil riscurilor și nu-i expune pe alții, poate chiar fără să știi, la riscuri. Așadar, arată că-ți pasă, stai acasă!

Ana Morodan: ”Haideți să fim responsabili!”

Nici Ana Morodan nu a rămas indiferentă la îndemnul autorităților și le-a recomandat urmăritorilor ei din online să-și ocupe cât mai creativ timpul petrecut la domiciliu.

Ana Morodan: “Dragii mei, trăim vremuri în care cel mai bine e să stăm în casă. Dacă locuim singuri, gândiți-vă câte lucruri putem să facem, lucruri pe care n-am avut timp până acum, din cauza nenumăratelor liste de to do. Putem să citim, putem să ne facem tratamente faciale, putem să drăgălim la infinit animalul nostru de casă pentru care nu am avut timp să-i dăm atâta afecțiune și putem chiar să ne facem curățenie în dulapul cu haine, lucru pe care probabil toate ni l-am propus în ultimul an și n-am apucat. Haideți să fim responsabili, pentru că doar împreună putem ține sub control și depăși asta. Arată că îți pasă, stai acasă!

Noutati

Peste 20.000 de părinţi şi copii au făcut sport acasă cu kinetoterapeuţi

Echipa de kinetoterapeuţi a Asociaţiei Kineto Bebe a fost alături de copii şi părinţi încă din primele zile de izolare [...]

Sanatate

operatie

100 de ore, 14 medici și 19 operații pro bono

Asociația Zetta a încheiat un maraton de operații pro bono. În luna octombrie 2021, 14 medici împreună cu asistenți, infirmieri și o [...]

Timp liber

baie

5 idei pentru o seara relaxantă

Seara este, în general, momentul în care organismul tău este într-o stare de tranziție între o zi agitată și plină [...]