Ana Morodan: ”Trăim vremuri în care cel mai bine e să stăm în casă!”

Ana Morodan

PRO TV a demarat zilele acestea o campanie de conștientizare a importanței recomandării autorităților de a sta la domiciliu pe perioada epidemiei de Coronavirus. Vedetele postului au transmis mesaje în mediul online prin care îi invită pe români să sprijine sistemul sanitar atât de încercat în această perioadă.

Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano în serialul Las Fierbinți, a transmis un mesaj video prin le recomandă cetățenilor să rămână în locuințele lor dacă meseria le permite asta.

Adrian Văncică – Celentano (Las Fierbinți)

Adrian Văncică: “De data asta sunt cât se poate de serios nu pentru că-mi impun, ci pentru că mă obligă subiectul. Ca să ajutăm acest sistem sanitar și-așa fragil, trebuie să facem ceva foarte „greu”: să stăm acasă. Într-adevăr, pentru oamenii activi e greu, dar asta e soluția. Nici eu nu mai am spectacole la Teatrul Nottara, nici show-uri de stand-up comedy, am întrerupt și filmările de la Las Fierbinți. Asta e recomandarea, asta fac. Sunt mulți cărora job-ul nu le permite să facă asta, bănuiesc că știu ce-au de făcut vis-a-vis de toate normele de igienă. Dar dacă nu este obligatoriu să ieși din casă, nu te expune inutil riscurilor și nu-i expune pe alții, poate chiar fără să știi, la riscuri. Așadar, arată că-ți pasă, stai acasă!

Ana Morodan: ”Haideți să fim responsabili!”

Nici Ana Morodan nu a rămas indiferentă la îndemnul autorităților și le-a recomandat urmăritorilor ei din online să-și ocupe cât mai creativ timpul petrecut la domiciliu.

Ana Morodan: “Dragii mei, trăim vremuri în care cel mai bine e să stăm în casă. Dacă locuim singuri, gândiți-vă câte lucruri putem să facem, lucruri pe care n-am avut timp până acum, din cauza nenumăratelor liste de to do. Putem să citim, putem să ne facem tratamente faciale, putem să drăgălim la infinit animalul nostru de casă pentru care nu am avut timp să-i dăm atâta afecțiune și putem chiar să ne facem curățenie în dulapul cu haine, lucru pe care probabil toate ni l-am propus în ultimul an și n-am apucat. Haideți să fim responsabili, pentru că doar împreună putem ține sub control și depăși asta. Arată că îți pasă, stai acasă!

Sanatate

soc

Fructul de soc, un remediu natural pentru simptomele răcelii

A venit toamna, vremea se răcește treptat, hainele groase trebuie scoase din dulapuri, dar mai este un lucru important de [...]

Noutati

droguri

3500 de elevi au aflat ce înseamnă riscurile consumului de droguri

În perioada 1 octombrie – 10 noiembrie,  Asociația BENEVA a derulat  în 22 școli gimnaziale și 11 licee bucureștene proiectul [...]

Afectiuni

copil

Boala obrajilor pălmuiți. Cauze, simptome, tratament

Boala obrajilor pălmuiți este o afecțiune mai puțin cunoscută, care mai poartă denumirea de eritem infecțios sau a cincea boală [...]