REGULAMENT GIVEAWAY Facebook Great.Doc

REGULAMENT CONCURS Great.Giveaway

 1. Organizator

Concursul este realizat de catre compania  THE AV ONLINE S.R.L, cu sediul pe str. Decebal nr. 9, Baia Mare, jud. Maramureș, cod unic de inregistrare 42398069, numar de inregistrare la Registrul Comertului J24/382/2020.

 1. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 6 iunie 2020 – 16 iunie 2020, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Facebook si pe site-ul greatdoc.ro.

 1. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Facebook Great.Doc.

 1. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei. Angajatii firmei THE AV Online S.R.L nu vor putea participa la concurs.

 1. Premiul

Premiul Concursului este oferit de catre The AV Online S.R.L si consta intr-o cameră foto instant: Fuji Instax Mini 9 (de culoare galben) + un suport de fotografii instant. Castigatorul va fi extras in data de 16 iunie 2020 prin intermediul website-ului www.random.org si va fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Facebook Great.Doc. Sub nicio formă, organizatorul concursului nu va oferi câștigătorului contravaloarea în bani a premiului.

 1. Conditii participare

Pentru a intra in cursa pentru castigarea camerei foto, participantii trebuie sa dea:

 • Urmărească (să dea like) paginii de Facebook Great.Doc
 • Sa intre în grupul Great.Doc
 • Sa dea tag la 2 prieteni
 1. Regulamentul Concursului
 • Deciziile de acordare a premiului apartine in totalitate brandului Great.Doc. In aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice colaboratoare sau angajatii THE AV Online SRL si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.
 • Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.
 • Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.
 • Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.
 • Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire.
 • In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Acest concurs respecta politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal, asa cum e stipulata pe site (Link AICI). In plus, The AV Online SRL nu va stoca nicio informație a vreunui participant la acest concurs.

Familie

Maroc

10 locuri pe care trebuie să le vizitezi în 2020 dacă iubești mâncarea

Eater, un ghid online care oferă review-uri și știri despre industria restaurantelor, a creat de curând o listă cu orașele [...]

Dezvoltare personala

somn

Ce fel de om ești în funcție de poziția de somn

Ție cum îți place să dormi? Pe spate, pe burtă, cu mâinile pe lângă tine? Se pare că oamenii sunt [...]

Timp liber

casa de papel

La Casa de Papel. Când va apărea sezonul 5?

Serialul spaniol Fabrica de Bani (La Casa de Papel/Money Heist) tocmai a revenit pe platforma Netflix cu cel de-al patrulea [...]