Cele mai populare nume de copii în 2020

nume
Imagine de Oliver Lakenmacher via Pixabay

Ești însărcinată și încă nu ai decis care este numele pe care bebelușul tău îl va avea? Să găsești numele idel este o provocare și trebuie să îți mărturisim că nu este deloc ușor.

Pentru că îți vom prezenta în acest articol care sunt cele mai populare nume de copii în anul 2020, vrem să fim siguri că faci alegerea corectă, așa că vom începe mai întâi cu câteva reguli de care trebuie să ții cont atunci când faci alegerea:

  1. Ai grijă ca prenumele să se potrivească cu numele de familie.
  2. Încearcă să eviți pe cât posibil inițiale stâjenitoare.
  3. Alege întotdeauna un nume care se pronunță ușor pentru a evita situațiile enervante în care trebuie să îi corectezi pe cei din jur când îi rostesc numele bebelușului.
  4. Nu trebuie să alegi un nume foarte popular.
  5. Nu îi pune un nume care este deja diminutivat.
  6. Atunci când îi alegi numele copilului tău trebuie să ai în vedere și care sunt poreclele pe care le poate avea la un moment dat când va crește.
  7. Ține cont și de semnificația numelui.

În continuare îți vom prezenta așa cum am promis numele de copii care sunt în tendințe în acest an și care sperăm să te inspire:

Cele mai populare nume pentru fete

Administrația de Securitate Socială din SUA a monitorizat constant popularitatea numelor bebelușilor încă din anul 1879. Conform acestei organizații, Liam și Emma reprezintă numele preferate de americani pentru băieți, respectiv și fete. Aflate într-o popularitate în creștere se află numele Genesis, Saint, Baker, Kairo și Watson pentru băieți, respectiv Meaghan, Dior, Adalee, Palmer și Oaklynn pentru fete.

Cele mai populare nume pentru fete, conform Administrației de Securitate Socială din SUA: Emma, Olivia, Ava, Isabella, Sophia, Charlotte, Mia, Amelia, Harper, Evelyn, Abigail, Emily, Elizabeth, Mila, Ella, Avery, Sofia, Camila, Aria, Scarlett, Victoria, Madison, Luna, Grace, Chloe, Penelope, Layla, Riley, Zoey, Nora, Lily, Eleanor, Hannah, Lillian, Addison, Aubrey, Ellie, Stella, Natalie, Zoe, Leah, Hazel, Violet, Aurora, Savannah, Audrey, Brooklyn, Bella, Claire, Skylar.

Cele mai populare nume pentru băieți

Cele mai populare nume de băieți, conform Administrației de Securitate Socială din SUA: Liam, Noah, William, James, Oliver, Benjamin, Elijah, Lucas, Mason, Logan, Alexander, Ethan, Jacob, Michael, Daniel, Henry, Jackson, Sebastian, Aiden, Matthew, Samuel, David, Joseph, Carter, Owen, Wyatt, John, Jack, Luke, Jayden, Dylan, Grayson, Levi, Isaac, Gabriel, Julian, Mateo, Anthony, Jaxon, Lincoln, Joshua, Christopher, Andrew, Theodore, Caleb, Ryan, Asher, Nathan, Thomas, Leo.

Nameberry, un site destinat părinților, spune că cele mai populare nume pentru 2020 sunt pentru băieți: Austin, Alva, Acacius, Tate și Diego, pentru fete: Adah, Reese, Mika, Paisley și Amina și nume unisex: Ellis, Phoenix, Remy, Marlowe și Shea.

BabyCenter a emis lista cu nume populare între utilizatori, pentru fete fiind vorba de: Aaliyah, Eliana, Camilla, Adalyn și Scarlett și pentru băieți: Caden, Muhammad, Josiah, Jayce și Isaiah.

E greu nu-i așa? Fă o listă cu cele care îți plac cel mai mult și încearcă să te gândești și la regulile menționate mai sus, poate îți vor simplifica munca.

Până te decizi, află lucruri interesante despre bebelușul tău din articolul de mai jos:

https://www.facebook.com/greatdoc.ro/posts/136324061260626?__xts__%5B0%5D=68.ARBJslCQWy8k32pKgxiPs3KVmkbv1sTqJLvw_jftvYoYY9HnHiQN8ASKYjIgdZlTTZvHnJt_So84FyeRx18MaDz3U6uc1kPYW8h2LsOZhyF7dT-IBPxqOKTym8TH2VuSQLharmDQwhiIWBhReYNMYJf1HDZiKjichYcnc5NTifs_sUsKV27vVnp9ETO4FF1CRSb57_2PI0OCwLJB7UiHw4o1nh6GlScETxJzJIMhlweE2cucTbIVk732ZxqAPx0_VvPhZEN-u5Tn0F9ebq4NcyOmC2BwdLnLIbU1WeUjkL3r5w7UDY_AmOj1_NMlp6ir1_ZWLXltW8kxR0xFyZyXCJg&__tn__=-R

Citește și: Dormi sau nu cu șosete în picioare? Iată de ce e bine să o faci chiar din seara asta

Psihologie

coronavirus

Rămâi om în timpul carantinei. Protejează-ți mintea și totul va fi bine

Chiar dacă în ultimul timp se vorbește foarte mult de distanțare socială, acest lucru nu înseamnă că trebuie să te [...]

Afectiuni

emotii

Burnout. Simptomele unei boli ”inexistente”

Dupa ce s-au inregistrat la nivel Mondial tot mai multe decese din cauza epuizarii, OMS a inclus burnout-ul pe lista [...]

Timp liber

Paște

Mesaje de Paște! Cele mai frumoase urări pentru persoanele dragi

Mesaje de Paște. Sărbătorile Pascale sunt un motiv de bucurie, ocazia perfectă pentru a le transmite celor dragi gândurile tale, [...]