Eva Pavel aduce în România cel mai renumit medic oncolog turc! Bolnavii de cancer pot afla cele mai noi tratamente din domeniu

Eva Pavel, consilier medical internațional cu o experiență de peste 11 ani în domeniu, prezentatoarea și realizatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D, aduce în România cel mai renumit medic oncolog turc într-o sesiune gratuită de second opinion pentru pacienții români. Prof. Dr. Duygu Derin este medicul care a reușit să trateze cele mai complexe cazuri oncologice, cu o experiență imensă în această arie, în ultimii ani a reușit să salveze viața multor conaționali.

În urma întâlnirilor de la conferințele medicale internaționale din luna decembrie, Eva Pavel a obținut posibilitatea de a aduce în fiecare luna un profesor doctor din străinătate pentru a discuta față-n față cu pacienții români, a le oferi o a doua opinie medicală și a-i sprijini cu informații despre metodele și schemele de tratament pe care aceștia le abordează în străinătate.

Mi-am propus ca în acest an să aduc în țara noastră cei mai apreciați medici din străinătate, în sesiuni de second opinion. Medicii vor sta de vorbă cu fiecare pacient care își face programare, vor analiza dosarul medical existent și vor oferi un feedback, atât de valoros pentru un bolnav. Discuția se va purta prin intermediul translatorului, prezent și el la întâlnire. E foarte important de precizat faptul ca pacienții nu vor beneficia de un consult medical, ci de o discuție în urma căreia vor vedea care este opinia unui medic străin în cazul lor. Românii trebuie să știe că informația este esențială atunci când se confruntă cu o problemă de sănătate, tehnologia medicală este într-o continuă evoluție, iar noi putem avea acces la cele mai noi metode de tratament, cele mai noi tehnologii, foarte simplu și eficient. 

Având în vedere faptul că cea mai mare problemă medicală a românilor care pleacă în străinătate ține de secția de Oncologie, primul invitat al acestui an, la București, este Prof. Dr. Duygu Derin – medicul care tratatează zilnic zeci de români în spitalele din Turcia”, a spus Eva Pavel, consilier medical internațional.

Întâlnirea cu medicul se face doar pe baza de programare la numărul de telefon 0723.224.923 sau la adresa de e-mail: office@spitalestrainatate.ro.

Sanatate

înghețată

Roșu în gât de la înghețată? Ce spun medicii despre durerea de gât

Mulți oameni consideră că dacă mănânci înghețată te doare în gât. Adevăr sau mit? Medicii spun însă că înghețata nu [...]

Timp liber

caderea parului

Oprește căderea părului cu aceste 3 alimente. Uită de firele căzute prin casă

Fie că ești bărbat sau femeie, căderea părului este o problemă care dă mari bătăi de cap în ultimul timp. [...]

Afectiuni

dr. daniela diveica

Incontinența urinară. Cum se tratează? Ne explică dr. Daniela Diveică

Multe femei se confruntă cu incontinența urinară. Acest disconfort le dă bătăi de cap inclusiv și tinerelor și proaspetelor mămici. [...]