(P) Dr. Laura Gîrbea: ‘’De ce sa alegi aparatul dentar Damon Clear in tratamentul ortodontic?’’

Dr. Laura Girbea

Scopul unui aparat dentar este acela de a trata diverse afectiuni de aliniere, inghesuire sau proeminenta a dintilor.

Tratamentul ortodontic nu se mai adreseaza doar copiilor. Numeroase persoane care sunt trecute de prima tinerete se confrunta din pacate cu alinierea incorecta a dintilor, dar odata cu evolutia tehnologiei aparatul dentar a devenit in prezent o solutie eficienta la care poate sa apeleze cu incredere orice pacient, indiferent de varsta.

Aparatul dentar Damon Clear nu reprezinta doar un sistem de bracketi si arcuri revolutionari, ci este cu siguranta o noua metoda de tratare a problemelor ortodontice.

Tratamentele ortodontice traditionale, necesita adesea extractia unor dinti sanatosi dar inghesuiti, toate astea pentru a face loc in crearea unei arcade perfect sanatoase si frumaose.

 Aceasta abordare este adesea stresanta si incomoda pentru toti pacientii. Insa, aparatul dentar Damon Clear, ofera pacientilor o alternativa revolutionara de a nu mai extrage nici un dinte in timpul tratamentului, prin aplicarea fortelor biologic-sensibile care sunt concepute pentru a mari arcada si pentru a crea acel zambet de invidiat.

Acest aparat dentar care in momentul de fata este foarte cautat printre pacienti, se poate monta si la clinica de ortodontie The Smile Space.

Cabinetul de ortodontie The Smile Space a fost infiintat de catre doamna Dr. Laura Gîrbea din dorinta de a le oferi pacientilor zambete frumoase si o dantura sanatoasa, indiferent de varsta. 

Doamna doctor a absolvit Facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila din Bucuresti, cu specializarea in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala.

Din pasiunea pentru ortodontie si din dorinta de a excela in acest domeniu, doamna Dr. Laura Gîrbea a urmat numeroase cursuri de perfectionare in diverse tehnici de tratament ortodontic.

Asa ca, indiferent de problema cu care te confrunti, poti merge cu incredere la cabinetul de ortodontie The Smile Space, intrucat aici vei beneficia de un tratament individual care sa-ti rezolve problemele dentare. La cabinetul doamnei doctor iti poti monta si aparatul dentar Damon Clear, in cazul in care problema ta dentara poate sa fie rezolvata cu ajutorul acestuia.

Aparatul dentar Damon Clear, trebuie sa stii ca reprezinta un sistem de bracketi atoligaturanti, ce reusesc sa ofere pacientilor posibilitatea unui tratament care nu impune extractia nici unui dinte.

Acest tip de aparat se deosebeste de sistemele clasice de bracketi prin modul in care arcul ortodontic gliseaza liber in interiorul bracketilor, permitand aplicarea unei forte biologice. Astfel, presiunea ce se aplica pe dinti este una mica, dintii miscandu-se mai rapid si aparatul fiind mult mai confortabil pentru pacienti, deoarece nu exista acea presiune care sa provoace durere si discomfort.

Bracketii utilizati ala aparatul dentar Damon Clear se aseamana cu cei traditionali, se aplica pe fata exterioara a dintilor, dar nu sunt utilizate legaturi elastice sau metalice pentru a tine arcul in interior, ci se foloseste o clapeta care se inchide si se deschide.

Lipsa elasticelor elimina acumularea de placa bacteriana, astfel o sa-ti fie mult mai simplu sa curati aparatul dentar. Noi credem ca acesta este visul oricarei persoane care este in momentul de fata purtatorul unui aparat.

Un alt avantaj al acestui aparat dentar Damon Clear pentru care opteaza numeroase persoane ce trec pragul cabinetului de ortodontie The Smile Space, este acela ca genereaza forte continue. In plus, nu necesita reactivari frecvente, iar fortele sunt lejere si nu provoaca compresiuni exagerate ale ligamentelor.

Dispozitivul dentar reuseste sa le multumeasca chiar si pe cele mai pretentioase persoane care sunt adesea preocupate de aspectul lor fizic si de ce vor zice ceilalti atunci cand ii vor vedea ca poarta un aparat dentar.

Aparatul dentar Damon Clear, cu siguranta pe langa ca este o inovatie in ortodontie, reprezinta si un concept nou de a trata diverse probleme dentare, concept care este din ce in ce mai cautat in tara noastra.

Zambetul care s-a format in urma purtarii acestui aparat, este acel zambet natural, plin, care a fost obtinut cu ajutorul sistemului ce foloseste forte usoare, imbunatatind aspectul final al fiecarui pacient.

Daca iti doresti sa fii purtatorul unui aparat dentar Damon Clear, cei de la cabinetul de ortodontie The Smile Space te asteapta sa le treci pragul, pentru a-ti oferi un tratament calitativ, ce cu siguranta o sa aiba rezultatul mult dorit. 

Cabinetul se afla in Bucuresti, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, intre statia de metrou Tineretului si Piata Unirii. Lasa-te pe mainile specialistilor pentru a fi purtatorul unui zambet de invidiat.

Afectiuni

Hidratare

Ce este retenția de apă și cum o combatem?

Liliana Soare, consilier în îngrijire facială ne oferă astăzi o serie de tips-uri rapide care ne pot ajuta să combatem [...]

Dieta si nutritie

nutritie

Specialiștii în nutriție atrag atenția: ”Trăim într-o eră plină de mâncare procesată, iar omul modern e bulversat”

În sezonul estival, fiecare își dorește să arate bine pentru zilele pe care și le va petrece la plajă. Am [...]

Familie

gradinita

Cum se poate adapta mai uşor copilul la creşă. Sfaturi de pus în practică

Despărțirea copilului de mamă nu este un lucru deloc ușor. Să îl lași la cresă poate fi foarte greu în [...]