(P) Care sunt riscurile si problemele ce pot aparea in cazul unui implant dentar?

Numai cei care au dinti perfecti nu stiu cate necazuri poate atrage o dantura cu probleme.

Una dintre cele mai mari probleme fiind pierderea totala sau partiala a dintilor (studiile in domeniu arata ca 80% dintre romani sufera de probleme dentare minore sau medii, iar 30% dintre aceastia si-au pierdut toti dintii). Fara doar si poate, cu totii ne dorim sa rezolvam aceste probleme dentare cat mai repede si fara suferinta daca este posibil. 

Implantologia este o ramura a medicinii dentare care vine sa rezolve problema dintilor lipsa. Aceasta metoda a evoluat mai cu seama in ultimul deceniu atat in ceea ce priveste materialele folosite, cat si a formei implanturilor folosite. Cercetarea medicala moderna a gasit solutii pentru comprimarea timpului de executie, dar a gasit si calea pentru a grabi procesul de vindecare.

Atunci cand optezi pentru un implant dentar, pentru a diminua riscurile si problemele ce pot aparea dupa efectuarea procedurii specifice implantului dentar, unul dintre cei mai importanti factori in luarea acestei decizii este fara doar si poate alegerea medicului implantolog pentru interventia pe care urmeaza sa o efectuati.

Dr. Irina Trosca, specialist in implantologie dentara, cu peste 15 ani experienta profesionala in terapie, protetica, chirurgie si specializat in tehnica Fast and Fixed Bredent, explica detaliat care sunt cauzele piederii dintilor, cum aceasta problema afecteaza starea generala de santate, estetica si care sunt solutiile cele mai eficiente la care putem apela in aceste cazuri.

Pentru a beneficia insa de o evaluare corecta si pertinenta, va recomandam sa faceti o programare la unul dintre medicii spitalului de stomatologie Dental Hospital Romania, specialisti in implantologie dentara. De asemenea, daca veti vizita clinica noastra stomatologica din Bucuresti, sectorul 3, veti putea afla si de ce promotii sau reduceri puteti beneficia, in functie de tratamentul recomandat de catre medicul specialist.

Articol realizat de catre Dr. Irina Trosca – Specialist implantologie dentara la clinica stomatologica Dental Hospital Romania:
Website: www.dentalro.ro
Email: info@dentalro.ro
Adresa: Str. Racari nr. 5, sector 3, Bucuresti
Telefoane: 0733.045.855 si 0721.021.855

Afectiuni

prezervativ

Totul despre cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală. Chlamydia, Herpesul genital, Gonoreea, HIV, HPV, Sifilis, Trichomoniaza

Bolile cu transmitere sexuală sunt infecții cauzate de bacterii, viruși, paraziți ce se transmit în principal prin contact sexual oral, [...]

Dieta si nutritie

avocado

10 sfaturi bazate pe studii stiintifice despre cum sa ne organizam corect alimentatia

Mentinerea unei stari de sanatate optime este determinata de o multime de factori. La randul sau, o stare de sanatate [...]

Sanatate

copil

Top 3 simptome de Covid-19 la copii. Strănutul și nasul nu sunt neapărat relevante

Mulți părinți se întreabă în caeastă perioadă, mai laes după reîntoarcerea în colectivitate dacă copiii au covid la primele semne [...]