Bucureștenii pot cumpăra măști și dezinfectant de la automat. Iată de unde

masti tonomat
Photo by pexels.com

Odată cu debutul stării de alertă, în București, au apărut primele aparate automate de unde se pot cumpăra măști de protecție, geluri dezinfectante și servețele antibacteriene.

Astfel, trei aparate automate au fost instalate astăzi la centrul comercial ParkLake. Două dintre acestea sunt amplasate în parcarea subterană, la intrarea în mall, iar cel de-al treilea, la intrarea principală pietonală, dinspre Bd. Liviu Rebreanu. Măștile sunt de unică folosință și se vând la seturi de câte trei sau 20 de bucăți. Prețul unui set de trei bucăți este 10 lei, cel cu 20 de măști putând fi achiziționat cu 50 de lei. Gelul dezinfectant pentru mâini din aparatele vending poate fi cumpărat la prețul de 15 lei/sticlă, iar șervețelele antibacteriene la pachete de 15 bucăți, la prețul de 5 lei/pachet. Plata produselor se poate face atât numerar, cât și cu cardul.

oameni cu măști
Photo by cottonbro from Pexels

Lucia Prăjișteanu, inițiatorul proiectului: ”Considerăm că este nevoie de aparate automate tip vending, care să asigure populației acele produse necesare de protecție contra COVID-19”

“Suntem în etapa în care măștile sunt obligatorii în interior. Considerăm că este nevoie de aparate automate tip vending, care să asigure populației acele produse necesare de protecție contra COVID-19. Dacă am uitat masca de protecție sau dacă am rămas fără ea și nu avem de unde cumpăra alta sau nu putem să ne spălăm pe mâini, un aparat vending cu toate aceste materiale de protecție, poziționat la intrarea în spațiile aglomerate, este soluția ideală. De asemenea, acestea sunt necesare și la intrarea în spațiile comerciale, în sediile de birouri, unde angajații petrec multe ore, fiind nevoie de schimbarea a cel puțin trei măști/zi”, a declarat Lucia Prăjișteanu, inițiatorul acestui proiect.

“Toate materialele de protecție comercializate prin intermediul vendingului  sunt de calitate superioară și dețin toate certificatele europene de conformitate, provenind de la furnizori autorizați. Astăzi (15 mai), am amplasat primele trei aparate din București, în ParkLake, iar în zilele următoare vom instala încă 10 asemenea automate, în alte puncte aglomerate din Capitală”, a adăugat Lucia Prăjișteanu.

Citește și: Specialiștii au ajuns la o concluzie: “Imunitatea populației din România pentru COVID 19 e de sub 2%”

Psihologie

depresie

5 factori de risc care pot cauza depresia

Depresia este clasificată ca o tulburare de dispoziție/ stare. Cei care sunt deprimați au sentimente profunde de tristețe, pe lângă [...]

Sanatate

mască de protecție

Porți mască de protecție, dar aceasta miroase urât? Iată de ce

Masca de protecție este un factor care nu poate lipsi din rutina ta zilnică în această perioadă. Dar ea nu [...]

Sport

Elena Dan - ce sa ai in geanta la sala

Ce nu trebuie să-ți lipsească din geanta de sală?

Te-ai gândit să începi să mergi la sală şi vrei să fii pregatit/ă, fără ca nimic să te ia prin [...]