Bucureștenii pot cumpăra măști și dezinfectant de la automat. Iată de unde

masti tonomat
Photo by pexels.com

Odată cu debutul stării de alertă, în București, au apărut primele aparate automate de unde se pot cumpăra măști de protecție, geluri dezinfectante și servețele antibacteriene.

Astfel, trei aparate automate au fost instalate astăzi la centrul comercial ParkLake. Două dintre acestea sunt amplasate în parcarea subterană, la intrarea în mall, iar cel de-al treilea, la intrarea principală pietonală, dinspre Bd. Liviu Rebreanu. Măștile sunt de unică folosință și se vând la seturi de câte trei sau 20 de bucăți. Prețul unui set de trei bucăți este 10 lei, cel cu 20 de măști putând fi achiziționat cu 50 de lei. Gelul dezinfectant pentru mâini din aparatele vending poate fi cumpărat la prețul de 15 lei/sticlă, iar șervețelele antibacteriene la pachete de 15 bucăți, la prețul de 5 lei/pachet. Plata produselor se poate face atât numerar, cât și cu cardul.

oameni cu măști
Photo by cottonbro from Pexels

Lucia Prăjișteanu, inițiatorul proiectului: ”Considerăm că este nevoie de aparate automate tip vending, care să asigure populației acele produse necesare de protecție contra COVID-19”

“Suntem în etapa în care măștile sunt obligatorii în interior. Considerăm că este nevoie de aparate automate tip vending, care să asigure populației acele produse necesare de protecție contra COVID-19. Dacă am uitat masca de protecție sau dacă am rămas fără ea și nu avem de unde cumpăra alta sau nu putem să ne spălăm pe mâini, un aparat vending cu toate aceste materiale de protecție, poziționat la intrarea în spațiile aglomerate, este soluția ideală. De asemenea, acestea sunt necesare și la intrarea în spațiile comerciale, în sediile de birouri, unde angajații petrec multe ore, fiind nevoie de schimbarea a cel puțin trei măști/zi”, a declarat Lucia Prăjișteanu, inițiatorul acestui proiect.

“Toate materialele de protecție comercializate prin intermediul vendingului  sunt de calitate superioară și dețin toate certificatele europene de conformitate, provenind de la furnizori autorizați. Astăzi (15 mai), am amplasat primele trei aparate din București, în ParkLake, iar în zilele următoare vom instala încă 10 asemenea automate, în alte puncte aglomerate din Capitală”, a adăugat Lucia Prăjișteanu.

Citește și: Specialiștii au ajuns la o concluzie: “Imunitatea populației din România pentru COVID 19 e de sub 2%”

Interventii si terapii

Liftingul sânilor după perioada maternității. Dr. Hussein Shamieh explică ce presupune această operație

Operația de lifting mamar este una dintre cele mai căutate intervenții chirurgicale estetice, multe femei optând pentru ea mai ales [...]

Sanatate

corp

Cum scapi de vergeturile roșii, dar de cele albe? Care este diferența dintre ele

Vergeturile sunt liniile lungi și subțiri care apar pe piele în urma unei creșteri rapide în greutate sau a pierderii [...]

Lifestyle

zodii

Animalul care îți descrie cel mai bine personalitatea, în funcție de zodie

Fiecare dintre noi are un animal care îi reprezintă personalitatea. Tu știi care este al tău? BERBEC – PISICA Cei [...]