Nu mai visa la abdomenul perfect. Iată ce trebuie să faci ca să îl obții

abdomen plat

Burtica sau colăceii sunt probleme veșnice ale femeilor. Un abdomen plat, cu pătrățele este idealul, dar pentru a obține asemenea rezultate trebuie să depui efort, să fie dozat așa cum trebuie și să fie constant.

Dacă reușești să ajungi la un echilibru între felul în care ți-ai structurat alimentația și stilul de viață pe care îl ai, atunci pașii tăi sunt mici, dar siguri către rezultatele cele mai bune. Trebuie doar să mai adaugi puțină hotărâre și determinare și totul este perfect.

Cele mai recomandate exerciții pentru un abdomen de invidat se pot face acasă și nu ai nevoie decât de o minge și o saltea.

1. Cel mai simplu exercițiu este să stai în plank. Sprijină antebrațele pe minge și ridică-te pe vârfuri. Rămâi în această poziție timp de un minut.

2. Stai în poziție de flotare, sprijină-te în mâini, ține umerii deasupra palmelor și încearcă să aduci genunchii ușor la piept. În tot acest timp este important să ai spatele drept și abdomenul mereu încordat.

Ai nevoie de o hidratare corectă pentru un abdomen perfect

3. Stai pe o parte, rezemată pe antebraț și ridică vertical brațul opus. Stai așa pentru 30 de secunde, iar apoi schimbă partea.

4. Stai pe spate, cu genunchii îndoiți și călcâiele trase spre bazin. Ridică încet picioarele la piept, iar mai apoi revin-o în poziție inițială. Încearcă să faci măcar 20 de repetări.

5. Stai la orizontală, ține brațele sub spate, umerii ușor ridicați și fă forfecări cu picioarele de sus până jos.

Pentru a avea silueta mult dorită este nevoie însă de ceva mai mult decât exercițiile de mai sus. O alimentație echilibrată, dar personalizată este de fapt cheia succesului plus câteva reguli general valabile precum cele de mai jos.

Ai nevoie de o hidratare corectă. Femeile au nevoie de 9 pahare de apă pe zi, iar bărbații de 13.

Trebuie să îți planifici din timp mesele ca să te poți ține de dietă și să nu mai dai iama în tot ce găsești prin bucătărie. Fă cumpărăturile din timp și găsește măcar jumătate de oră pe zi pentru a găti în avans.

Dacă urmezi sfaturile, vei avea abdomenul perfect sculptat și silueta la care visezi de ani buni.

Alimente

ouă

Top 10 beneficii ale consumului de ouă

Ouăle sunt unele dintre puținele alimente care ar trebui să intre în categoria de ”superalimente”. Sunt încărcate de substanțe nutritive, [...]

Sanatate

covid

Un nou studiu spune că riști să te îmbolnăvești mai repede acasă de Covid-19, decât dacă ieși din casă

Oamenii riscă mai mult să se îmbolnăvească de COVID-19 acasă decât în afara locuinței, spune un nou studiu. Epidemiologii sud-coreeni [...]

Dieta si nutritie

plămâni

Ce trebuie să mănânci pentru a avea plămâni sănătoși

Plămânii sunt printre cele mai importante organe ale corpului, fără de care nu ai putea trăi. Pentru că aceștia sunt [...]