3 pași pentru o dietă echilibrată. Secretul slăbitului sustenabil dezvăluit: dieta Ikanos

În zilele noastre a devenit o adevarată aventură să ai un stil de viață sănătos, iar treburile cotidiene ne ocupă cea mai mare parte a timpului și ne face să uităm de ceea ce este cel mai important, și anume viața noastră. Unul dintre lucrurile esențiale pentru o viață sănătoasă constă în a avea o dietă echilibrată, cu vitamine și nutrienți care să ne ajute să avem energie pe parcursul întregii zile.

Iată care ar fi pașii de urmat pentru o dietă echilibrată și care să te readucă în formă, respectând doar niște indicații simple.

Fă schimbări mici și ghidează-te după acestea

Ca să mănânci mai echilibrat, să îți creezi noi obiceiuri sănătoase poți apela la dieta Ikanos. Este ușor de folosit și mereu aproape de tine când simți că ai nevoie de sprijin. De fapt Ikanos este un program digital care îi poate ajuta pe cei care vor să slăbească sustenabil și să ducă o viață mai sănătoasă, reechilibrandu-le dieta și decodificând emoțiile legate de mâncare.

Programul Ikanos este diferit de orice altă metodă de slăbit pentru că este sustenabil, nu îți interzice nici un aliment, te ajută să adopți obiceiuri mai sănătoase potrivite stilului tău de viață, te susține zilnic pentru a-ți menține motivația și face toate astea fără a pune presiune pe tine.

Lasă-te antrenat de către coach-ul tău personal

Dieta Ikanos este special concepută astfel încât să te susțină și să te motiveze pe tot parcursul programului, care ține 15 săptămâni, timp în care ai alocat un coach personal ce te va ajuta pe toată durata programului. Acest coach este mereu alături de tine oricând simți că ai nevoie de un boost de motivație sau îți dorești să te asiguri că ceea ce faci este corect. Răspunsurile vin rapid și chiar simți că nu ești singur în lupta cu kilogramele sau pentru crearea unui stil de viață mai sănătos și sustenabil pe termen lung.

Alege-ți o dietă flexibilă

Cu dieta Ikanos beneficiezi fie de un program fix care să te ajute să îți atingi obiectivele printr-un plan alimentar fix, în cazul în care ai nevoie de disciplină alimentară, fie de FlexIkanos, dacă îți dorești o dietă mai flexibilă și sustenabilă pe termen lung. Dacă vorbim de FlexIkanos, niciun aliment nu este interzis, iar programul este făcut astfel încât să se potrivească cu stilul fiecăruia și unde nu trebuie să stai mereu să numeri caloriile, deoarece acestea sunt deja calculate de aplicație, astfel încât să beneficiezi de toate vitaminele, mineralele si nutrienții necesari fiecărei zile.

Dacă vrei să slăbeaști, FlexIkanos are patru etape: etapa de Adaptare, care durează o săptămână; etapa de Slăbire I, pe care o urmezi până când nu mai slăbești suficient în fiecare săptămână; etapa de Slăbire II care se ține până la finalul săptămânii 15 sau până când ești mulțumit de cât ai slănit. După tot procesul de slăbire urmează etapa de Menținere, care trebuie ținută până reușești să îți stabilisezi greutatea sau vrei să continui să slăbești.

Ikanos este o aplicație digitală care te ajută să slăbești sustenabil și să duci o viață mai sănătoasă, echilibrându-ți dieta și decodificând emoțiile legate de mâncare. Este un program 100% românesc, iar cei care au făcut-o sunt din Timișoara.

Dacă încă nu ai un stil de viață sănătos sau vrei să slăbești, programul Ikanos a fost creat pentru tine, și nu are rost să mai vorbim despre asta.

Cum poți folosi Ikanos: îți faci testul gratuit pe site-ul lor și apoi instalezi aplicatia Ikanos pe telefon (poate fi atât sistem de operare android, cât și ios). În aplicație vei avea la dispoziție o perioadă în care poți să încerci programul, să descoperi ce și cât mănânci, poți vedea planurile alimentare si retetele Ikanos calculate pe porții de macronutrienti.

Pentru mai multe înformații despre dieta Ikanos puteti accesa site-ul lor: ikanos.ro

Afectiuni

Candidoza genitală la bărbați: cauze și simptome

Candidoza genitală la bărbați este o infecție fungică cauzată de o ciupercă numită Candida. Este cunoscută și sub numele de [...]

Interventii si terapii

interventii estetice 2021

Ce intervenții estetice caută românii în 2021?

Cererea de intervenții estetice a crescut cu 15% în 2020, fiind generată de efectele nedorite ale purtatului măștii și ale [...]

Detox

Cea mai puternică metodă de a scăpa de celulită: masajul cu bambus

Masajul este una dintre terapiile care dau cele mai bune rezultate în cazurile de celulită. Dan Bujor, maseur, ne vorbește [...]