Cele mai puternice cristale pentru zodia ta!

cristale

Cristalele sunt accesorii cheie care va pot ajută să va eliberați de gânduri negative, să atrageți sentimente pozitive sau să va valorificați intuiția la adevărată putere. De exemplu, cuarțul roz (trandafir) poate ajută la dizolvarea amintirilor dureroase din relațîi, iar citrinul poate fi un sprijin la atragerea gândurilor pozitive. Specialiștii vorbesc și despre faptul că unele cristale sunt benefice anumitor persoane, în funcție de zodia în care s-au născut. Heather Askinosie și Timmi Jandro, experți în cristal, sunt de părere că fiecare zodie în parte este protejată de o anumită piatră prețioasă. Indiferet dacă le porți, le păstrezi în casă sau le ai în geantă, aceste nestemate te vor ajută cu siguranță. Care sunt cele mai puternice cristale pentru zodia ta, poți află mai jos:

Cele mai bune cristale pentru BERBEC: Carneol, Citrin și Granat

Unele dintre cele mai bune cristale cu care Berbecul se conectează sunt: carneolul, citrinul și granatul. Carneolul este cunoscut pentru puterea pe care o are în a completă vocea interioară și pentru că este un remediu benefic în lupta cu îndoială de sine. Citrinul este util pentru a manifestă visele și pentru a sprijini intențiile. Granatul îmbunătățește energia, trimițând vibrațîi ridicate în întregul corp, ceea ce crește rezistență și asigura atingerea potențialul cel mai ridicat în timpul oricărui tip de performanță.

Cele mai bune cristale pentru TAUR: Peridot, Carneol și Prita

Peridotul îi oferă o putere pozitivă Taurului și-l îndeamnă să fie curajos și să aibă încredere în instinctele sale. De asemenea, o altă piatră prețioasă pentru Taur este carneolul – acesta îl ajută să avanseze atunci când este prins într-o situație delicată. Pîrîta este o altă piatră minunată pentru această zodie, se spune că da o abundență de binecuvantari în favoarea muncii grele și perseverenței.

Cele mai bune cristale pentru GEMENI: Jad, Cuarț Rutilat și Carneol

Piatra fidelității și a prosperității, jadul înlătura negativitatea gemenilor și o înlocuiește cu pace și restabilește echilibrul în corp, atât la nivel fizic, cât și emoțional și intelectual. Pentru aceștia, cuarțul rutilat este unic prin capacitatea să de a se conecta la cea mai înalta stare spirituală, în timp ce carneolul promovează bucuria și puterea personală. Împreună, aceste cristale lucrează în tandem pentru a va îmbogăți viață cu noi cunoștințe și înțelepciune veșnică.

Cele mai bune cristale pentru RAC: Piatră Lunii, Iazas Roșu și Abalone

Piatră lunii, după cum sugerează și numele, este conectată direct cu luna și valorifica energia. Când Racul se conectează cu piatră lunii, valorifica la cote înalte spiritul liber al acestei zodii. Iazasul roșu este benefic pentru răci în construirea rezistenței, ajutându-i să depășească adversitatea și să fie un sprijin pentru cei dragi. Piatră Abalone îi sprijină să fie mai atenți la ceea ce simt alții.

Cele mai bune cristale pentru LEU: Gârneț, Ochiul Tigrului și Carneol

Garnetul este un cristal care îi poate aprinde focul interior și îi poate alimenta pasiunile leului. Piatră care-ți aduce tot ce vrei, ochiul tigrului – poate susține evoluția sufletului pe măsură ce îmbătrânești și îl poate ajută pe leu să fie mai înțelept în fiecare zi. Carneolul va consolidează puterea interioară și va stimulează gândirea.

Cele mai bune cristale pentru FECIOARA: Jasp Roșu, Cianit și Jad

Pentru că fecioara are tendința să-și deschidă greu inima către ceilalți, specialiștii îi recomandă să poarte tot timpul un jasp roșu, care o va motiva și o va ține concentrată. Un alt mod prin care această își poate echilibra chakrele este prin cianit, despre care se crede că aduce o protecție energetică care să o ajute să iasă din zona de confort. Mai mult, se pare că odată ce reușește să aibă curaj și să-și deschidă sufletul către cineva sau către ceva, ar fi bine să aibă aproape jadul – acesta îi aduce abundență și prosperitate, dar o ține cu picioarele pe pământ.

Cele mai bune cristale pentru BALANȚă: Lapis Lazul, Citrin și Labradorit

Știm, știm că balanță poate fi indecisă, asta pentru că are tendința întotdeauna să cântărească și să ia în calcul toți factorii unei situațîi, ceea ce-i blochează procesul prin care ia decizia. Pentru a se lupta cu această slăbiciune, balanță ar trebui să se conecteze cu un cristalul lapis lazului. O va ajută să ia decizii sigure! În plus, citrinul o ajută să fie optimistă și îi poate echilibra energiile ying și yang, dar se va și simți încrezătoare în alegerile făcute. Pentru o mai mare securitate în luarea deciziilor, labradoritul o poate ajută să-și curețe și protejeze aura.

Cele mai bune cristale pentru SCORPION: Citrin, Malachit și Ametist

În momentele de manie, citrinul, malachitul și ametistul pot fi sprijin pentru scorpion. Citrinul este puternic în invocarea sentimentelor de fericire, bucurie și seninătate. Malachitul, o piatră de naștere puternică a scorpionului, transformă energia negativă în vibrațîi pozitive. Pentru o curățare completă a energiilor, ametistul îi poate deschide chackra coroanei pentru a-i aduce liniște sufletească.

Cele mai bune cristale pentru SĂGETĂTOR: Bronzit, Citrin și Turcoaz

Săgetătorul căutat întotdeauna noi aventuri care să-l ducă într-o altă destinație. Prin urmare, bronzitul poate fi un catalizator puternic pentru schimbarea viețîi. Citrinul îl ajută pe săgetător să se reconecteze cu sinele interior, permițându-i să rămână fidel. În plus, indiferent de provocările cu care se confruntă, turcoazul îi ajută să îmbunătățească intuiția, oferindu-le o cantitate potrivită de îndrumări pentru a ajunge acolo unde-și doresc

Cele mai bune cristale pentru CAPRICORN: Azurit, Peridot și Granat

În cazul în care capricornul este interesat să lucreze pentru sinele lui ceresc, azuritul îl poate stimula. Un alt mod de a exersa curățarea energetică, care îi poate deschide inima și-l poate încuraja acceptarea celorlalți, vine din peridot. Acesta îl ajută să elimine sentimentele invidioase din relațîi. În cele din urmă, atunci când capricornul este interesat în deblocarea energetică a chakrelor, granatul – piatră de naștere este cunoscută pentru puterea de întinerire a spiritului, punând în aplicare vibrații senine.

Cele mai bune cristale pentru VĂRSĂTOR: Acvamarin, Jasp Galben și Ametist

În cazul unor conflicte, acvamarinul poate fi folosit de vărsător pentru a consolida idelurile de comunitate și pentru a practică iertarea. În momentele în care este rănit sau trădat de cei apropiați, jaspul galben poate vindecă răni care-i încarcă mintea. La finalul procesului de vindecare, vărsătorul trebuie să se conecteze cu piatră de naștere – ametistul, pentru a va readuce mintea, corpul și spiritul în echilibru.

Cele mai bune cristale pentru PEȘTI: Acvamarin, Crisocola și Ametist

Acvamarinul, cristalul de naștere a peștilor, le poate aduce cunostine, mai ales atunci când pun la îndoială intuită. Poate dezvălui, de asemena, și emoțîi care stau la baza cărora le poate transporta către ceilalți sau chiar către ei. Crisocola ajută la calmarea unei inimi franțe, și îi sprijină pe pești să lucreze cu sentimentele lor și să le exprime clar în fiecare dintre relațiile lor. Iar atunci când peștii au nevoie de o renaștere spirituală, ametistul îi poate calmă și le poate aduce un sentiment plăcut de relaxare.

Sanatate

Coronavirus. Cele mai noi informații | LIVE TEXT

27 Martie | 14:57 – Premierul britanic, Boris Johnson, confirmat pozitiv. Informația vine de pe contul său de Twitter. ”În [...]

Alimente

bicarbonat

Bicarbonatul de sodiu, beneficiile și riscurile fatale ale prafului minune din bucătărie

Bicarbonatul de sodiu este în utimul timp promovat ca un produs bun la orice, care are beneficii multiple, deși scopul [...]

Familie

camera copiilor

10 trucuri de amenajare a camerei copilului

Amenajarea camerei copilului pentru a fi un spațiu potrivit pentru joacă, dezvoltare și odihnă este o experiență plăcută, dar, poate [...]