Locul perfect al cererii în căsătorie în funcție de zodie

cerere în căsătorie
Imagine de Alec White via Pixabay

Femeile mereu au visat la ziua nunții, sunt preocupate încă de mici de felul în care va arăta rochia lor, cum trebuie să arate în acea zi. Poate că sună a clișeu, dar nu este deloc așa. Sunt femei care se ocupă până la cele mai mici detalii de această zi și atunci nici cererea în căsătorie nu trebuie să fie mai prejos.

Potrivit csid.ro, experții de la PsychicWorld.com au realizat un sondaj la care au luat parte peste 3000 de femei și le-au întrebat unde le-ar plăcea să fie cerute în căsătorie, iar din rezultate au reușit să tragă câteva concluzii și o listă cu sugestii în funcție de zodie.

Femeile care stau sub semnul Berbecului sunt puțin mai non conformiste, deci uită de cererea clasică în căsătorie. Acestea au răspuns că le-ar plăcea să aibă parte de o cerere plină de adrenalină, într-un balon cu aer cald, de exemplu.

Citește și care sunt caracteristicile atrăgătoare ale zodiilor

Dacă femeia pe care o iubești și cu care vrei să te căsătorie este în zodia Taur și urmează să îi propui să fie soția ta, atunci lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât ai crede. Sigur, emoțiile sunt mari, dar taurii sunt familiști convinși, de aceea cel mai bun mod de a face asta este la o reuniune de familie.

Majoritatea femeilor din zodia Gemeni care au luat parte la sondaj, au spus că și-ar dori ca momentul să fie unul unic, romantic și privat, departe de ochii lumii.

Racii sunt romantici incurabili, de aceea femeia Rac și-ar dori o cerere în căsătorie ca în basme, la o cabană, într-un peisaj de neuitat.

Leii sunt modești de fel, de aceea femeia din această zodie nu își dorește o cerere în căsătorie ieșită din comun. Pentru ea, potrivit sondajului menționat mai sus, este foarte bine și dacă se întâmplă la un restaurant.

Fecioarele sunt muncitoare de fel, de aceea pentru ele acasă înseamnă locul perfect, colțișorul lor de rai. Ei bine, da, cererea în căsătorie trebuie să fie de această dată în intimitatea casei.

Balanțele sunt puțin mai pretențioase și adoră să fie înconjurate de tot ceea ce este frumos. Așadar, nu este deloc surprinzător că femeile care stau sub semnul balanței își doresc o cerere în căsătorie la Paris, în timpul unei cine romantice.

Pentru femeile din zodia Scorpion, o cerere în căsătorie într-un city break este alegerea ideală. Trebuie să îi arăți constant cât de mult o iubești și cât de dedicat ești relației.

Femeile din zodia Săgetător iubesc aventura, acestea adoră să fie mereu pe drumuri, să călătorească și să exploreze, iar ideea de a o cere în căsătorie sub apă, în timp ce faceți scuba diving este perfectă.

Capricornii ţin foarte mult la tradiţii. Preferă să urmeze regulile şi sunt orientaţi către perfecţiune aşa că, ce poate fi mai fascinant pentru ei decât o cerere în căsătorie la castel?

Dacă iubești o femeie care se află în zodia Vărsătorului atunci cererea în căsătorie trebuie să fie într-o grădină cu flori, potrivit sondajului.

Nativilor Peşti le place să fie cât mai aproape de apă, fie că este vorba de ocean, un lac sau un râu. Câtă vreme se află în elementul lor, momentul va fi unul deosebit.

Sanatate

medic român

„După 3-4 zile vor cădea la pat, nu vor putea să respire.” Mesajul cu zeci de mii de distribuiri al unui medic român

Un medic român, Adrian Nicula, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu un puternic impact emoțional, iar [...]

Lifestyle

tunsoare

Cum să te tunzi singură acasă. Trucuri de la profesioniști

Cu siguranță fiecare dintre noi știe cum să își facă cel mai bine meseria. Cei care lucrează mobila știu să [...]

Timp liber

Ambasada Spaniei, galerie virtuală dedicată luptei împotriva violenței de gen

Începând de săptămâna trecută, se poate vizita galeria virtuală a Ambasadei Spaniei, dedicată luptei împotriva violenței de gen. Inițiativa este [...]