Cum arată HOROSCOPUL în 2020! Iubire, bani și carieră

Astrologie

Horoscopul din acest an arată faptul că 2020 este un an extraordinar de benefic pentru toate semnele zodiacale. Astrologii prezic o serie de schimbări în viața Capricornilor, care vor avea câștiguri financiare, Berbecii și Scorpionii singuri vor avea șansa să se îndrăgostească în a doua parte a anului. Anul acesta va fi minunat și pentru Taur, a cărui viață sentimentală va fi foarte satisfăcătoare, în timp ce Leul se va bucura de sănătate pe tot parcursul anului.

Cea mai favorizată zodie: PEȘTI!

Anul acesta aduce un val mare de energie peștilor și le deschide ușa către succes. 2020 este un an norocos pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal, deoarece aceștia vor reuși să își îndeplinească dorințele cele mai arzătoare și să obțină recunoaștere pentru realizarile lor. Peștii vor primi mult ajutor din partea astrelor în tot ceea ce vor să obțină. Banii vor veni pentru aceștia, ca urmare a eforturilor lor. În acest an, veniturile vor fi unul dintre subiectele lor preferate.

Horoscop 2020 – Bani!

Anul acesta va aduce schimbări atât profesional, cât și sentimental pentru semnele zodiacale. Eforturile de la locul de muncă vor fi acum recunoscute și vor aduce beneficii incontestabile. Capricornul și Balanța sunt câteva dintre semnele norocoase ale zodiacului și vor avea sprijin în carieră și împlinire profesională. În 2020, Capricornii se vor dezvolta și vor profita din plin de talentele lor. Primele opt luni ale anului vor oferi șansa de a stabili nenumărate contracte în toate domeniile vieții, de a realiza prietenii și de a dezvolta relații de durată. În martie, va avea loc un tranzit special pentru Capricorn, deoarece planeta norocului și schimbării va trimite semnale benefice către cel mai important sector al vieții lor: casa și familia.

Horoscop 2020 – Iubire!

2020 vine cu o mulțime de știri pentru Rac și Săgetător, care vor reuși să se apropie de familiile lor și care vor găsi în sfârșit pe cineva pe care să conteze. Cele mai bune luni pentru relații sunt: iunie, iulie și noiembrie. Anul acesta, Scorpionii singuri vor avea noroc în dragoste și vor întâlni oameni cu care vor stabili în continuare relații de dragoste intense. Și pentru Vărsător anul acesta va fi al dragostei, iar relațiile sentimentale vor fi extrem de armonioase. Aceștia vor simți o legătură emoțională mai puternică cu partenerul de viață în perioada august – octombrie. Cuplurile stabile se vor gândi să facă un copil, iar o decizie în acest sens va apărea în aprilie.

Horoscop 2020 – Cariera!

În 2020, ambițiile profesionale sunt grozave, dar va trebui să acționați cu multă diplomație și tenacitate pentru a obține o situație confortabilă de durată. Este important să va integrați într-un grup cu aceleași obiective sau interese, pe termen lung. Ar putea fi o asociație profesională sau un hobby – o trupă, o petrecere, o fundație, etc. Fiți atenți la blocaje și tensiuni la locul de muncă, în special în perioada martie – mai și august – septembrie 2020. Asigurați-vă că nu vă amestecați activitățile de echipă cu interesele financiare, deoarece această combinație ar putea fi riscantă.

Semnele zodiacale în 2020

Semnele de Foc (Berbec, Leu și Săgetător) vor avea la dispoziție mai mult timp pentru a-și dezvolta hobby-urile pe parcursul anului 2020. Aceste zodii vor atrage oameni puternici în jurul lor. În plus, vor lucra din greu și vor obține o mulțime de beneficii pe parcursul anului.

Semnele de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) vor impune atenția cosmică în 2020. Există trei perioade în care Mercur este retrograd, iar în majoritatea cazurilor, sub semnele pământului. Aceste zodii muncesc și depun eforturi și își vor folosi experiența în acest an. Saturn va fi în tranzit în Capricorn, aducând putere și chiar o putere ascunsă pentru toate semnele pământului. După luna august, totul se va diminua în ceea ce privește șansele și oportunitățile de succes, dar asta nu înseamnă că vor suferi pierderi. Mai simplu spus, va fi o perioadă fără evenimente sau evoluții speciale.

Semnele de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător), spre deosebire de anul trecut, se vor bucura de un an mai confortabil. Munca în echipă, comunicarea și înțelegerea reciprocă sunt factorii definitorii pentru stabilitate și succes. Acestea nu sunt aspecte străine pentru ei, așa că nu vor avea dificultăți în adaptare, tot ceea au nevoie este dorința de a depune efort în această direcție. Anul 2020 este un an favorabil pentru toate zodiile aeriene.

Semnele de Apă (Rac, Scorpion și Pești) sunt, ca întotdeauna, sensibile, ceea ce ar putea fi un avantaj pe parcursul anului 2020. În acest an, aceste zodii se vor confrunta cu noi începuturi, în cel mai bun sens. Un nou început… pentru unii poate însemna un nou loc de muncă, o afacere nouă sau o nouă direcție în viață.

Planete în retrograd în 2020!

Toate planetele vor intra într-o mișcare retrogradă pe tot parcursul anului. Mercur va fi retrograd de trei ori, în timp ce Uranus de două ori, iar Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Neptun și Pluto vor fi retrograde o singură dată. De asemenea, Nodul Nord va fi retrograd tot anul în Rac și Gemeni, iar Chiron intre 11 iulie si 15 decembrie, in Berbec. Doar Lilith își va urma parcursul normal pe parcursul anului.

17 februarie – 10 martie: Mercur retrograd în Pești și Vărsător

18 iunie – 12 iulie: Mercur retrograd în Rac

14 octombrie – 3 noiembrie: Mercur retrograd în Scorpion și Balanță

13 mai – 25 iunie: Venus retrograd în Gemeni

9 septembrie – 14 noiembrie: Marte retrograd în Berbec

14 mai – 13 septembrie: Jupiter retrograd în Capricorn

11 mai – 29 septembrie: Saturn retrograd în Vărsător și Capricorn

12 august 2019 – 11 ianuarie 2020: Uranus retrograd în Taur

15 august 2020 – 1 ianuarie 2021: Uranus retrograd în Taur

23 iunie – 29 noiembrie: Neptun retrograd în Pești

25 aprilie – 4 octombrie: Pluto retrograd în Capricorn

Sport

sport

Sporturile care te ajută să slăbești cel mai mult

Sportul este un aliat de nădejde atunci când vrei să scapi de câteva kilograme bune, dar trebuie să-ți spunem că [...]

Lifestyle

marmura

Marmura verde Guatemala: noua tendință în amenajările interioare

Marmura este o rocă obținută prin metamorfoza calcarului. Luându-și numele din greaca veche, de la a străluci/a luci, marmura este [...]

Sanatate

mâncare

Ce alimente este indicat să consumi în plină pandemie de coronavirus pentru a fi sănătos

Dintotdeauna sănătatea este cheia pentru o viață perfectă. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, acest lucru te va va [...]