Ioana Maria Moldovan, dieta cu care a slăbit 5 kilograme în doar câteva săptămâni 

Ioana Maria Moldovan este o femeie foarte frumoasă care recunoaște cu sinceritate că nu a fost niciodată o femeie „șnur”, ci mai degrabă una cu forme și cu mult farmec. 

Prezentatoarea Focus de la Prima TV și-a ținut mereu kilogramele sub control, alegând un stil de viața sănătos, dar mai ales, multă mișcare.

De când a devenit mamă, acest lucru a fost un pic mai greu de realizat, așa că în această vară, Ioana a reușit să scape de câteva kilograme bune, cu ajutorul unei diete.

Am reușit să scap de 5 kg fără efort, fără înfometare și fără stresul acela  de a te gândi la masa următoare, cum o procuri, cum o cântărești și cum o prepari. Cele 6 mese Nupo pe zi mi-au fost de mare ajutor. Sunt gustoase, ușor de preparat și bogate în nutrienți, spune Ioana Maria Moldovan.

Mai mult, vedeta a combinat dieta cu tratamente corporale, cu terapii anticelulită și care stimulează circulația sangvina, dar și cu ore de alergare  în parc.

Despre dieta NUPO

NUPO este dieta de succes a țărilor scandinave recunoscute pentru stilul de viață sănătos. Cu peste 40 de studii științifice (cele mai multe din lume) și 41 de ani de experiență, dieta de Slăbit Nupo a fost dezvoltată în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de știință în domeniul obezității al țărilor Nordice. Misiunea acestuia a fost de a-și ajuta pacienții să se pregătească pentru o operație de bypass gastric, oferindu-le cât mai puține calorii posibil dar asigurându-le în același timp echilibrul nutrițional necesar, pentru o scădere în greutate rapidă și sigură. El a înființat o echipă de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scăzută în Calorii (VLCD).

Această dietă are rolul de a normaliza parametrii lor biologici cum ar fi tensiunea arterială, colesterolul și glicemia.

Noutati

De ce nu îți mai poți trata dinții fără stomatologia digitală

Era digitală a creat o adevărată revoluție în stomatologie. Ultimii 10 ani au redefinit complet limitele sănătății și esteticii dentare. [...]

Sanatate

temperatură

Convulsiile febrile: cauze, simptome și recomandări

Convulsiile febrile sunt crize care sunt caracterizate de contracții involuntare ale mușchilor, determinate de descărcări anormale ale neutronilor corticali, asociate [...]

Sanatate

sâni

Ai păr pe sâni? Care sunt cauzele și ce trebuie să faci

Faptul că observi din ce în ce mai multe fire de păr în jurul mameloanelor nu este un lucru care [...]