Animalul care îți descrie cel mai bine personalitatea, în funcție de zodie

zodii
Imagine de Quique via Pixabay

Fiecare dintre noi are un animal care îi reprezintă personalitatea. Tu știi care este al tău?

BERBEC – PISICA

Cei care se află sub semnul Berbecului sunt firi energice și aventuroase, mereu gata să facă față unei noi provocări. Animalul spiritual al acestui semn zodiacal este pisica fiindcă la fel ca Berbecii, ea tinde să fie rapidă și inteligentă.

TAUR – TAUR

Era de așteptat, nu-i așa? Persoanele din zodia Taur sunt firi cu temperamentale și vulcanice, la fel ca animalul lor spiritual, taurul. Sunt firi îndrăznețe, gata să lupte cu orice fel de arme pentru a obține ceea ce și-au propus.

GEMENI – VULPE

Gemenii sunt firi curioase și mereu dornice de aventură, dar în acelați timp sunt și persoane blânde și afectuoase. Gemenii sunt similari cu vulpile pentru că, la fel ca în cazul acestui animal, aparențele pot fi înșelătoare. Ei pot părea drăguți și nevinovați, dar sunt inteligenți și se mai strecoară cu agilitate printre probleme.

RAC – OPOSUM

Racii și oposumul seamănă ca două picături de apă pentru că ambii se adaptează la mediul înconjurător la fel de repede. Chiar dacă evită interacțiunea umană, Racii sunt afectuoși și se îngrijesc de cei pe care îi iubesc.

LEU – PAUN

Este cunoscut faptul că leii sunt dornici de atenție și, la fel ca păunii sunt înnebuniți să își etaleze aspectul fizic și să le fie recunoscute talentele. Leii au grijă să își păstreze reputația intactă și să se îngrijească profund de modul în care se prezintă celorlalți.

FECIOARA – URANGUTAN

Urangutanii, care au capacitatea de a își folosi logică și de a gândi, sunt animalale spirituale ale Fecioarelor. Nativii acestei zodii sunt pricepuți în analizarea situațiilor și găsirea celor mai bune soluții.

BALANȚĂ – IEPURE

Balanțele sunt firi dispuse să ofere afecțiune și le displace să fie singuri. Chiar dacă sunt firi sociale, balanțele nu stau atunci când se află în situații periculoase sau dacă nu se simt în largul lor.

SCORPION – CÂINE

Animalul spiritual al scorpionilor este câinele. Cei care stau sub acest semn zodiacal sunt mereu capabili să ducă la îndeplinire lucrurile pe care le au în plan chiar dacă nu au la dispoziție toate resursele de care au nevoie. De asemenea, sunt tovarăși fideli, pe care trebuie să îi ai de partea ta într-o luptă.

SĂGETĂTOR – VIDRA

Săgetătorii se aseamănă cel mai mult cu vidrele. Sunt inteligenți și învață rapid. De asemenea, iubesc distracția, să își facă noi prieteni și să călătorească.

CAPRICORN – CAL

Fiindcă sunt stabili, Capricornii au calul ca animal spiritual. Ei tind să lucreze rapid, eficient și inteligent.

VĂRSĂTOR – DELFIN

Vărsătorii sunt mereu puși pe distracție, sunt harnici și inteligenți și sunt mereu în căutare de aventuri. Acestâea sunt motivele pentru care animalul lor spiritual este delfinul.

PEȘTI – CAL DE MARE

Peștii sunt asemănători calutilor de mare în multe aspecte. Aceste vietăți își unesc cozile când călătoresc în jurul oceanului. Cei născuți sub acest semn astral își doresc relații în care să se simtă protejați și care să dureze pentru totdeauna.

Timp liber

horoscop

Ce piatră ți se potrivește în funcție de zodie

Fiecare zodie în parte are o anumită afinitate pentru cristale. Acestea din urmă au proprietăți unice, puternice, care au un [...]

Sarcina & bebe

O femeie însărcinată, care va naște în apă

Al patrulea trimestru de sarcină. Adaptarea la viața cu un nou-născut

În timp ce nașterea este sfârșitul călătoriei sarcinii, mulți medici și părinți cu experiență recunosc că experiența fizică și emoțională [...]

Nutritie si sport

sport

Este sau nu bine să faci sport fără să mănânci înainte? Alege înțelept

Alegi să faci sport dimineața? Chiar dacă poate părea ciudat sau crezi că e mai bine așa, indiferent de momentul [...]