Are numai 11 luni, dar cucerește internetul. El este cel mai tânăr influencer de pe Instagram

bebeluș
Imagine de Brianna Heilimo via Instagram

Are doar 1 an, dar Sean Heilimo este bebelușul care a luat cu asalt internetul în ultimele luni. S-a născut fără un braț, dar pare că nimic nu îi stă în cale atunci când vine vorba de cucerit inimile internauților.

Este cel mai tânăr influencer de pe Instagram și are aproape 7000 de urmăritori, care îi urmăresc povestea de viață zi de zi. Micuțul este originar din Toronto, Canada, iar atunci când mama i-a făcut cont pe celebra rețea de socializare, nici prin cap nu i-a trecut ca va avea un copil vedetă.

Bebelușul Sean s-a născut fără mâna și antebrațul stâng, sindromul benzilor amniotice, o afecțiune rară provocată de firele sacului amniotic care se înfășoară în jurul fătului (degete, mânuțe, picior). Acest sindrom a împiedicat dezvolatarea normală a lui Sean, dar acest lucru nu îl împiedică pe copilaș să fie cel mai îndrăgit bebeluș de pe Instagram, nu-i așa?

Mama lui Sean a început încă de anul trecut să redea povestea fiului ei

Brianna Heilimo, mama lui Sean, a început încă de anul trecut să redea povestea fiului ei prin imaginile pe care le publică pe pagina de Instagram pe care i-a dedicat-o. Femeia ține un fel de jurnal online, în care descrie aventura micuțului în viață.

Postez în general fotografii despre momentele cele mai grele prin care trece Sean și provocările pe care le întâmpină. Târâtul, jocul și mâncatul singur au fost mai grele pentru Sean la început. Dar chiar și așa este un copil tare vesel și cred că din acest motiv oamenii au ajuns să îl îndrăgească așa tare. Am primit foarte mult sprijiin și comentarii pozitive de la atât de mulți oameni, ceea ce ne-a adus multă alinare și ne-a încurajat să fim în continuare optimiști„, a povestit mama lui Sean, potrivit metro.co.uk.

Brianna și soțul ei au știut de afecțiunea lui Sean încă din săptămâna 20 de sarcină

Brianna și soțul ei au știut de afecțiunea lui Sean încă din săptămâna 20 de sarcină, dar acest lucru i-a întărit și mai mult și i-a făcut să și-l dorească și mai tare pe micuț. În timpul unei ecografii de rutină, medicul a observat faptul că brațul stâng nu este dezvoltat normal și deși le-au trecut o mie de gânduri prin cap și s-au panicat gândindu-se că nu va putea duce o viață normală, au luptat și mai mult pentru bebelușul lor.

Încă de când a venit pe lume, micuțul Sean s-a adaptat foarte bine la mediul înconjurător și i-a uimit pe toți cei din jur cu evoluția sa: „Acum are aproape un an și pot spune cu bucurie că poate face majoritatea lucrurilor pe care le face orice copil de vârstă lui. Dacă se joacă cu jucării, apucă o jucărie cu brațul lui bun și își folosește brațul stâng ca ajutor în ridicarea altor jucării. Știe foarte bine ce poate face și ce nu. E foarte intuitiv și inteligent„, a mai adăugat mămica pentru publicația mai sus menționată.

Mama lui Sean se gândește acum că pagina de Instagram este un lucru bun și că poate alți părinți care trec cu bebelușii lor printr-o situație similară, se vor inspira din povestea micuțului ei și nu se vor descuraja.

O viață normală și plină de bucurii este construită până la urmă de tine și nimic nu te poate da înapoi dacă ai speranță și poftă de viață.

Citește și: Știai că bebelușii au mai multe oase la naștere decât adulții? Află alte 6 lucruri interesante despre micuți

Afectiuni

ochelari

Ce este strabismul, care sunt cauzele și ce tipuri de tratament există

Strabismul este o afecțiune oculară în care axele celor 2 ochi nu sunt paralele și unul sau chiar ambii ochi [...]

Afectiuni

emotii

Alexitimia. Ce este și cum se manifestă?

Alexitimia este o afectiune exprimata prin incapacitatea de a-ți arăta emoțiile sau de a înțelege emoțiile altora. Este prezentă la [...]

Travel

vacanță

Ai vacanța plătită? Ce trebuie să știi despre călătorii în plină pandemie de coronavirus

Turismul este unul dintre domeniile care au fost complet date peste cap din cauza coronavirusului, iar zeci de mii de [...]