Cadouri de casă nouă. Cum să îi faci fericiți pe cei apropiați

casă
Imagine de StockSnap via Pixabay

Entuziasmul este mare atunci când casa este nouă. Totul este curat și ordonat, cele mai multe obiecte sunt noi, dar nu trebuie scoasă din ecuație nici petrecerea pentru a inaugura noua locuință.

Dacă ai prieteni care te-au invitat la ei pentru a-ți arăta noua lor casă și nu ai nici cea mai mică idee de cadou, te ajutăm noi cu câteva idei care să te scoată din impas.

Clasicele urări de casă nouă pot căpăta acum o altă formă ce poate dăinui și peste ani în locuința amicilor tăi. Deja populare kit-uri de mesaje în sticlă sunt extrem de apreciate, nu schimbă cu nimic designul camerei, deci pot reprezenta o idee de luat în calcul, nu-i așa?

Un coș din lemn cu alimente este o altă idee mai puțin pusă în aplicare, dare care îi poate bucura pe cei din noua casă. Le poți aproviziona cămara, aceștia pot folosi mai apoi coșul la altceva, unde mai pui că are și semnificație: lemnul reprezintă stabilitate pentru casa nouă.

Pentru cei care iubesc istoria și arta, cadoul potrivit ar putea fi un stand de cărți decorativ care va completa frumos o bibliotecă. Înainte de a face această alegere, vorbește cu cei pentru care alegi cadoul și asigură-te că au nevoie și că le place modelul.

Le poți face de asemenea cadou un joc de echipă. Poți alege șah sau domino, iar acesta reprezintă și o modalitate plăcută pentru a vă revedea mai des.

Animăluțe, electrocasnice, vouchere sau tacâmuri, toate acestea intră pe lista de așa nu. NU sunt deloc potrivite pentru un cadou de casă nouă. Alege numai obiecte care au o semnificație deosebită pentru voi și care să le facă bucurie prietenilor tăi.

Afectiuni

depresie

Depresia postnatală: simptome, cauze și soluții

Depresia postnatală la proaspetele mămici este un subiect care a stârnit o mulțime de controverse de-a lungul timpului. Mulți sunt [...]

Familie

Cum să dormi când ai un nou-născut

Cum să dormi când ai un nou-născut: 11 sfaturi pe care le poți integra ușor, în rutina zilnică

În primele luni de viață ale bebelușului, somnul mamei poate fi o provocare continuă. Chiar dacă este normal să te [...]

Noutati

Dr. Îlker Hahramanoglu: „Cancerul de ovare este cel mai periculos pentru ca nu da semnale!”

Si-a dedicat intreaga cariera studiului si specializarii intr-un domeniu extrem de vast: chirurgia oncologica ginecologica. Dr. Ilker Hahramanoglu, unul dintre [...]