Cadouri de casă nouă. Cum să îi faci fericiți pe cei apropiați

casă
Imagine de StockSnap via Pixabay

Entuziasmul este mare atunci când casa este nouă. Totul este curat și ordonat, cele mai multe obiecte sunt noi, dar nu trebuie scoasă din ecuație nici petrecerea pentru a inaugura noua locuință.

Dacă ai prieteni care te-au invitat la ei pentru a-ți arăta noua lor casă și nu ai nici cea mai mică idee de cadou, te ajutăm noi cu câteva idei care să te scoată din impas.

Clasicele urări de casă nouă pot căpăta acum o altă formă ce poate dăinui și peste ani în locuința amicilor tăi. Deja populare kit-uri de mesaje în sticlă sunt extrem de apreciate, nu schimbă cu nimic designul camerei, deci pot reprezenta o idee de luat în calcul, nu-i așa?

Un coș din lemn cu alimente este o altă idee mai puțin pusă în aplicare, dare care îi poate bucura pe cei din noua casă. Le poți aproviziona cămara, aceștia pot folosi mai apoi coșul la altceva, unde mai pui că are și semnificație: lemnul reprezintă stabilitate pentru casa nouă.

Pentru cei care iubesc istoria și arta, cadoul potrivit ar putea fi un stand de cărți decorativ care va completa frumos o bibliotecă. Înainte de a face această alegere, vorbește cu cei pentru care alegi cadoul și asigură-te că au nevoie și că le place modelul.

Le poți face de asemenea cadou un joc de echipă. Poți alege șah sau domino, iar acesta reprezintă și o modalitate plăcută pentru a vă revedea mai des.

Animăluțe, electrocasnice, vouchere sau tacâmuri, toate acestea intră pe lista de așa nu. NU sunt deloc potrivite pentru un cadou de casă nouă. Alege numai obiecte care au o semnificație deosebită pentru voi și care să le facă bucurie prietenilor tăi.

newsletter

Noutati

Peste 20.000 de părinţi şi copii au făcut sport acasă cu kinetoterapeuţi

Echipa de kinetoterapeuţi a Asociaţiei Kineto Bebe a fost alături de copii şi părinţi încă din primele zile de izolare [...]

Sanatate

albire dinți

Albirea dentară acasă vs. albirea dentară în cabinetul stomatologic

Albirea dentară este o procedură din ce în ce mai cerută în cabinetele stomatologice. Cum s-a ajuns aici? Oamenii sunt [...]

Familie

bebeluș

Masturbarea la copii: reacția părinților și sfaturile specialiștilor

Deși poate pentru unii părinți poate părea ciudat faptul că un copil la o vârstă fragedă își stimulează organele genitale, [...]