Cadouri de casă nouă. Cum să îi faci fericiți pe cei apropiați

casă
Imagine de StockSnap via Pixabay

Entuziasmul este mare atunci când casa este nouă. Totul este curat și ordonat, cele mai multe obiecte sunt noi, dar nu trebuie scoasă din ecuație nici petrecerea pentru a inaugura noua locuință.

Dacă ai prieteni care te-au invitat la ei pentru a-ți arăta noua lor casă și nu ai nici cea mai mică idee de cadou, te ajutăm noi cu câteva idei care să te scoată din impas.

Clasicele urări de casă nouă pot căpăta acum o altă formă ce poate dăinui și peste ani în locuința amicilor tăi. Deja populare kit-uri de mesaje în sticlă sunt extrem de apreciate, nu schimbă cu nimic designul camerei, deci pot reprezenta o idee de luat în calcul, nu-i așa?

Un coș din lemn cu alimente este o altă idee mai puțin pusă în aplicare, dare care îi poate bucura pe cei din noua casă. Le poți aproviziona cămara, aceștia pot folosi mai apoi coșul la altceva, unde mai pui că are și semnificație: lemnul reprezintă stabilitate pentru casa nouă.

Pentru cei care iubesc istoria și arta, cadoul potrivit ar putea fi un stand de cărți decorativ care va completa frumos o bibliotecă. Înainte de a face această alegere, vorbește cu cei pentru care alegi cadoul și asigură-te că au nevoie și că le place modelul.

Le poți face de asemenea cadou un joc de echipă. Poți alege șah sau domino, iar acesta reprezintă și o modalitate plăcută pentru a vă revedea mai des.

Animăluțe, electrocasnice, vouchere sau tacâmuri, toate acestea intră pe lista de așa nu. NU sunt deloc potrivite pentru un cadou de casă nouă. Alege numai obiecte care au o semnificație deosebită pentru voi și care să le facă bucurie prietenilor tăi.

Timp liber

marie kondo

Cine este Marie Kondo și ce metodă a facut-o celebră peste noapte

Marie Kondo este o femeie de origine japoneză care a scris o carte, are un show difuzat de Netflix și [...]

Afectiuni

leșin

Ce este lipotimia: cauze, remedii și reguli de prim ajutor

Lipotimia sau starea de leșin, așa cum mai este numită în termeni populari, apare atunci când vascularizarea nu se mai [...]

Timp liber

scrub cafea

Scrub cu cafea, ideal pentru o piele perfectă

Chiar dacă nu ești o împătimită a cafelei, o pungă de cafea tot trebuie să ai în casă pentru atunci [...]