LiteTouch™- cea mai înaltă tehnologie laser dental este si in Romania

Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.

Stomatologia tradițională a fost upgradată la standardele moderne prin realizarea de tratamente mult mai prietenoase cu organismul și mai ușor de suportat de către pacient. Astfel de tratamente sunt posibile grație tehnologiei de ultimă generație a laserului dentar LiteTouch Er:YAG. Laserul LiteTouch este folosit în cadrul tuturor ramurilor stomatologice, de la endodonție, protetică, estetică dentară, parodontologie, ortodonție și până la implantologie, pedodonție și stomatologie restaurativă.

”Clinicile iDentity au fost mereu conectate la tehnologia de ultimă oră. Fiecare robot medical achiziționat este necesar pentru ca pacienții noștri să beneficieze de tratamente stomatologice de calitate și de manopere conform stomatologiei digitale. Pacientul este tratat într-un mediu confortabil, respectăm protocoalele de management al durerii, pe concept minim invaziv sau noninvaziv. Sunt tratamente care nu mai au nevoie deloc de bisturiu sau de implicarea antibioticelor.”, explică Dr. Raluca Pascu, fondator Clinicile iDentity.

Laserul este disponibil intr-o clinica din Romania

LiteTouch™ este un instrument de microchirurgie intuitiv şi uşor de utilizat, care oferă un grad optim de precizie, în combinaţie cu un nivel inegalabil de adaptabilitate şi manevrabilitate. Datorită funcţiilor avansate de ablaţie şi subablaţie şi efectului antibacterian, LiteTouch™ foloseşte energia luminii pentru intervenţii de precizie asupra ţesuturilor dentare şi tratamente chirurgicale minim invazive.

Pacienții care optează pentru tratamente efectuate cu ajutorul laserului LiteTouch uită de frica de dentist și de disconfortul creat de vibrațiile instrumentelor folosite în cazul tratării cariilor, sângerările abundente și durerile din timpul manoperelor chirurgicale, sunetele stridente ale instrumentelor sau de durerea din timpul ședințelor de terapie. Toate acestea sunt de domeniul trecutului! În schimb, pacientii se bucură de tratamente fără durere, fără disconfort, uită de teama de dentist, iar recuperarea este mult accelerată.

Tratamentele efectuate cu ajutorul laserului LiteTouch aduc multiple beneficia precum:

 • Tratamente minim invazive – lumina laser acționează selectiv asupra țesutului carios
 • Laserul are un efect antiinflamator și bactericid
 • Nu este necesară anestezia pentru majoritatea procedurilor (ideal pentru femeile însărcinate, copii, pacienți cu cerințe speciale)
 • Confort și siguranță în timpul procedurilor stomatologice
 • Recuperarea mult accelerată, datorită proprietăților sale stimulante
 • Nu există complicații post operatorii 
 • Nu provoacă durere sau discomfort
 • Stimularea imunității locale, efectele benefice ale tratamentului laser fiind vizibile încă de la primele ședințe!
 • Asigură tratamente de o calitate superioară
 • Nu produce stres mecanic asupra dintelui, deoarece laserul ajunge doar acolo unde este necesar și nu există riscul de a provoca microfisuri în smalț
 • Lumina laser nu este absorbită de metale, oferind un avantaj în tratamentul efficient al periimplantitei
 • Reducerea antibioticelor în majoritatea cazurilor

LiteTouch™ este un laser stomatologic Er:YAG bazat pe o nouă tehnologie care foloseşte o lungime de undă minim invazivă, puternic absorbită de apă şi hidroxiapatită. De aceea, poate fi utilizat pe ţesuturi dure şi moi cu o eficienţă excepţională, pentru proceduri de ablaţie, secţionare şi decontaminare. LiteTouch™ este sigur şi are efect termic redus asupra ţesuturilor înconjurătoare. Acesta vaporizează ţesuturile din cavitatea bucală printr-un mecanism de microablaţie, conservă integritatea şi vascularizaţia ţesuturilor sănătoase şi are efect antibacterian asupra biofilmului microbian.

Sanatate

Coronavirus

CORONAVIRUS. 5 mituri despre virusul 2019-nCoV

Izbucnirea recentă a noului coronavirus a stârnit multă teamă, îngrijorare, precum și multe zvonuri și teorii ale conspirației. În timp [...]

Interventii si terapii

Clinica 32

(P) Ai rămas fără dinți? Nu ești blestemat să porți proteză pentru restul vieții. Există soluții!

Boala parodontală, fumatul, accidentele, igiena defectuoasă sunt unele dintre cauzele care, din păcate, conduc la pierderea dinților. Fără dinți, nu [...]

Dieta si nutritie

spirulina

Ce este spirulina, cum se poate consuma și ce beneficii are

Spirulina este un superaliment care a câștigat din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp. Oamenii au început [...]