Cum scapi de celulită? X Magic – tratamentul benefic pentru slăbirea localizată

Primăvara se apropie cu pași rapizi, așa că din ce în ce mai multe doamne se apucă de diete, mișcare și tratamente corporale ca să aibă o siluetă impecabilă. Pe lângă alimentația adecvată, bazată pe mai multe fructe și legume, sportul la sala de fitness sau alergările în parc, femeile apelează și la tratamente corporale realizate cu aparate de ultimă generație pentru a scăpa de surplusul de kilograme.

X-Magic este aparatul care se numără printre tratamentele preferate de femei asta pentru că reduce celulita, “distruge” grăsimea localizată corporală de pe abdomen, brațe, linia sutienului, coapse sau fese, în plus este complet nedureros.

Beneficiile X-Magic

Dr. Daniela Diveica

“X-Magic este pe bază de radiofrecvență pentru slăbire localizată, celulită, tonifiere, el fiind unul dintre cele mai puternice aparate profesionale. Ca și beneficii, putem enumera faptul că reduce celulita la suprafață și la adâncime; are efect lipolitic, slăbire pe zone, localizat; drenaj limfatic care ajută la detoxifierea țesutului; tonifierea țesuturilor lipsite de fermitate, diminuează retenția hidrică. Așadar, el acționează împotriva celulitei, a retenției de apă, a grasimei localizată.

X-Magic este un aparat pe baza de radiofrecvență, cum am spus, pentru remodelare corporală ce oferă un tratament terapeutic de profunzime, non-invaziv, nedureros și cu rezultate de lungă durată. Acționat cu ajutorul tehnologiei Multi-Action, X-Magic tratează atât țesuturile profunde, asigurând o reducere măsurabilă a straturilor de grăsime, și aici mă refer la circumferință, cât și a straturilor superficiale ale pielii, determinând reducerea celulitei.

Această tehnologie inovativă folosește simultat radiofrecvență pentapolară, ultrasunetul de medie sau înaltă frecvență și foto-biostimularea multifrecventă. Practic, ele sunt acționate simultan și eliberate printr-un singur aplicator. Țesutul este încălzit, vascularizat, oxigenat, și modelat în același timp”, explică Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Softul conține patru grupe speciale: Celulită, Grăsime localizată, Tonfiere și Retenție hidrică. Rezultate vizibile apar chiar de la prima ședință. Mai mult, X-Magic este echipat cu funcția de analizator corporal, ceea ce înseamnă că se poate selecta programul ideal de tratament.

Cum acționează Radiofrecvența?

Radiofrecvența pentapolară (500 kHz) acționează în adâncime: ameliorează schimburile osmotice și permeabilitatea celulelor adipoase, crește oxigenarea țesutului, producția de colagen și metabolismul grăsimilor (lipoliză). Aceasta încălzește dermul, produce o reacție ce favorizează migrararea fibroblastelor și provoacă o stimulare a fibrelor de colagen și elastină.

Cum acționează Ultrasunetele anticelulită?

Undele de ultrasunet de înaltă frecvență acționează eficient împotriva celulitei, a fibrozei și a pielii cu aspect de coajă de portocală. Ele pătrund rapid prin țesuturi realizând un “masaj” în profunzime, la nivel celular.

Cum acționează Foto-biostimularea?

Dacă culoarea roșu acționează asupra oxigenării celulare, stimulând funcțiile de tonifiere ale țesutului, infraroșu are o acțiune regenerativă asupra țesutului și stimulează metabolismul, cea galbenă are acțiune de drenare și detoxifiere, desigur, utile în tratarea celulitei. Culoarea albastră normalizează, oxigenează și remodelează țesutul.

Alimente

flori de soc

Socul, beneficii uimitoare pentru sănătate. Problemele de sănătate pe care le poți rezolva

Socul este un copac care are o mulțime de flori albe, cu un miros nemaipomenit, care de obicei crește în [...]

Sanatate

dicuție

Uită de rușine și află ce întrebări trebuie să îi pui ginecologului

Inhibițiile nu au ce să caute în cabinerul medicului ginecolog. Deși poate părea ciudat, oricât de bine te-ai înțelege cu [...]

People

Dr. Ruxandra Dumitrescu

Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstetrică-ginecologie: ”Femeile gravide nu sunt mai predispuse la infecția cu SARS-coV 2”

Medicul primar în obstetrică-ginecologie, Dr. Ruxandra Dumitrescu, este recunoscut atât în țară, cât și în străinătate pentru super specializarea sa [...]