Vrei să slăbești fără niciun fel de efort? Iată ce trebuie să mănânci

cântar
Imagine de Vidmir Raic via Pixabay

Vrei să slăbești, dar nu ești deloc mulțumit de ce se întâmplă atunci când ești la dietă? Secretul este să mănânci sănătos o perioadă mai mare de timp și să apelezi la produse de slăbit naturale. NU numai că vei scăpa ca prin minune de kilogramele acumulate, dar acestea nu se vor mai întoarce niciodată la tine.

Slăbește sănătos cu produse sănătoase, proteine de calitate precum pește, grăsimi sănătoase, cereale integrale, fructe și legume și adaugă în meniul zilnic câteva alimente care ajută la procesul de ardere a grăsimilor.

Nu uita nici de sport. Măcar 30 de minute de mișcare pe zi!

Vezi mai jos unele dintre principalele alimente cu rol benefic în pierderea în greutate:

  • Uleiul de cocos este un aliment pe care te poți baza atunci când vrei să slăbești sănătos. Acestea este un aliment bogat în grăsimi, dar este vorba despre acizi grași sănătoși. Un studiu recent a dezvăluit că două linguri de ulei de cocos pe zi te poate ajuta să pierzi aproximativ 2,8 cm în talie.
  • Spirulina este un produs alimentar cu un conținut proteic ridicat. Aceasta conține aproximativ 60% proteine și reprezintă o proteină completă, putând fi astfel convertită direct în energie, fiind astfel un instrument excelent pentru slăbit. O lingură de pudră de spirulină furnizează 8 grame de proteine care stimulează metabolismul și are numai 43 de calorii.
  • Și chlorella este considerată o proteină completă. Un studiu din aniii trecuți a dezvăluit că chlorella ajută la pierderea în greutate, iar rezultatele apar cam după 3 luni. Chlorella conține clorofilă, vitamine, minerale, antioxidanți și multe alte elemente nutritive, contribuind la detoxifierea organismului, scăderea nivelului de glucoză din sânge și a colesterolului, stimularea metabolismului, echilibrarea producției hormonale, reducerea depozitelor adipoase și creșterea energiei.
  • Semințele de chia sunt recunoscute ca fiind un aliat de nădejde al organismului împotriva kilogramelor în plus. O porție de semințe de chia, respectiv două linguri, conține aproape 10 grame de fibre, ceea ce reprezintă aproape 40% din cantitatea de fibre zilnică recomandată. Fibrele ne fac să ne simțim sătui, ceea ce ne poate împiedica să mâncăm în exces.
  • Semințele de in au și ele un conținut bogat de fibre , acest lucru ducând rapid la senzația de sațietate. Acest lucru te poate ajuta să mănânci mai puțin atunci când încerci să reduci din numărul de calorii ca să slăbești. În plus, tranzitul intestinal este stimulat prin consumul de alimente cu un conținut ridicat de fibre.

Afectiuni

gluten

Boala celiacă. Simptome, cauze și tratament

Boala celiacă, uneori numită sprue celiacă sau enteropatie sensibilă la gluten, este o reacție imună la consumul de gluten, o [...]

Sanatate

țânțari

Țânțarii sunt inamicii numărul 1 vara. Cum își aleg victimele și de ce îi înțeapă mai mult pe unii decât pe alții

Mușcăturile de țânțari sunt poate cele mai neplăcute mușcături de insecte și, în vreme ce unele persoane sunt mușcate constant, [...]

Sarcina & bebe

mama si bebelus

Cele mai importante vitamine necesare unei mame după naștere

Majoritatea femeilor se confruntă cu mai multe probleme de sănătate după naștere, cum ar fi: stresul, depresia și malnutriția, care [...]