Câți bani vor primi oamenii care se lasă infectați cu noul Coronavirus

barbat cu masca
Photo by FreePik

Oamenii de știință din Marea Britanie fac tot ce le stă în putință pentru a avea cât mai repede un vaccin care să pună capăt acestui virus ce afectează întreaga lume. Acești sunt dispuși chiar să plătească numai să aibă rezultatele cât mai rapid posibil.

Specialiștii din Marea Britanie caută 24 de persoane, voluntari, care să se lase infectați cu două tulpini ale noului coronavirus. Cei care acceptă să facă parte din acest experiement vor fi răsplătiți cu suma de 4 000 de euro, scriu cei de la Mirror.

Pașii sunt următorii: după ce se vor lăsa infectați, aceștia vor intra în carantină instituționalizată timp de două săptămâni într-un centru medical din Londra. Voluntarii nu vor avea voie să facă niciun fel de efort pe durata experimentului, nu vor avea voie să intre în contact cu alte persoane și vor fi nevoiți să respecte un regim alimentar impus de echipa de specialiști.

Potrivit specialiștilor, aceste tulpini ar cauza simptome respiratorii, care se manifestă mai ușor față de coronavirusul care a afectat până acum mii de oameni.

Întregul personal medical care va intra în contact cu cei care s-au lăsat infectați cu noul coronavirus va respecta reguli stricte de igienă și va purta întotdeauna costum de protecție.

După terminarea experimentului, medicamentele și vaccinurile care vor da randament pe voluntari se vor testa pe pacienții care au fost afectați în mod natural de COVID 19.

Aceast experiment face parte dintr-un efort global de 2 miliarde de dolari pentru a găsi un vaccin împotriva coronavirusului, deoarece prea mulți oameni ajung să sufere complicații și să moară din cauza acestuia.

Peste 20 de vaccinuri Covid-19 sunt în prezent dezvoltate, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății.

Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate din Marea Britanie va trebui să fie de acord cu acest experiment înainte ca el să fie pus în aplicare.

Interventii si terapii

riduri

Toxina botulinică. De ce este botoxul un remediu eficient împotriva îmbătrânirii, cum se injectează și ce riscuri poate avea tratamentul?

Știm că perioada izolării a fost greoaie, pentru multe din doamnele și domnișoarele care nu au reușit să mai apeleze [...]

Afectiuni

fibrom uterin

Colon iritabil, afecțiune digestivă sau tulburare psihosomatică?

De câte ori nu vi s-a întâmplat să aveți stare de greață înainte de un examen sau să vă doară [...]

Sanatate

covid

Simptomele coronavirusului la copii. Cum se manifestă și de ce tulburările digestive sunt printre ele

Principalele simptome ale infecției cu Sars-Cov-2 sunt pierderea mirosului și a gustului, dar și febra și tusea. Nu aceleași simptome [...]