Cum să te tunzi singură acasă. Trucuri de la profesioniști

tunsoare
Imagine de Jacqueline Macou via Pixabay

Cu siguranță fiecare dintre noi știe cum să își facă cel mai bine meseria. Cei care lucrează mobila știu să o monteze și să o facă durabilă și frumoasă, instalatorul știe ce e de făcut atunci când nu se mai scurge apa din chiuvetă și tot așa. La fel se întâmplă și în cazul profesioniștilor din industria hair-stylingului. Ei sunt cei mai în măsură să se ocupe de podoaba ta capilară așa cum trebuie.

Ce se întâmplă însă atunci când nu poți ajunge la salon pentru a te tunde. Trebuie să începi cu pași mici și să lași schimbările majore pe mâna profesioniștilor. Investește într-o pereche de foarfece de styling, taie mai puțin decât crezi că trebuie, mai ales dacă părul este proaspăt spălat și este încă ud, sunt numai câteva dintre sfaturile de care trebuie să ții cont atunci când trebuie să te tunzi singură acasă.

Îți oferim în acest articol câteva materiale video pentru tunsori la modă. Urmărește pas cu pas instrucțiunile din filmulețe dacă te decizi asupra uneia dintre tunsori și nu ai cum să dai greș

Uite cum poți să te tunzi tu singură!

Dacă ai o tunsoare simplă, dreaptă, îți poți tunde singură vârfurile despicate, pentru a nu mai pierde timp la salon.

Deși la prima vedere poate părea ușor de întreținut, părul creț este o provocare chiar și pentru cei mai talentați hair-styliști. Nu trebuie să-ți faci griji: există soluții și pentru el.

Te-ai săturat ca părul să stea mereu lipit de cap? Dacă ai părul lung și te confrunți mereu cu lipsa volumului, atunci trebuie să îți spunem că o tunsoare în scări te poate scăpa de problemă. Iată ce trebuie să faci pentru a obține un rezultat pe măsură:

Un bob asimetric este una dintre tunsorile care au câștigat foarte mare popularitate în ultimul timp. Poți obține și tu o astfel de tunsoare chiar la tine acasă.

O tunsoare pixie cut este frumnoasă, în tendințe, dar este și destul de greu de păstrat și întreținut. Este nevoie de multe vizite la salon pentru a aranja părul, dar mulțumită filmulețului de mai jos, dacă ești puțin curajoasă, poți încerca și singură să îți tunzi părul în forma dată la salon.

Bretonul este adorat de femeile din întreaga lume și dacă mai ești și norocoasa unei forme a feței pe care bretonul o încadrează frumos atunci poți păcăli multe persoane cu vârsta ta. De cele mai multe ori femeile care apelează la breton pare că întineresc, așa că dacă te avantajează această tunsoare îți arătăm în materialul de mai jos cum poți face trei tipuri de breton în numai câțiva pași simpli:

Ești pregătită să îți reîmprospătezi look-ul chiar la tine acasă? Nu uita, dacă tai mai puțin poți repara, așa că nu te avânta să tai prea mult din prima. Lasă schimbările majore pe mâna celor care au ani de experiență în spate și sute de tunsori la activ.

Citește și: Știai că trebuie să faci asta în fiecare săptămână? Cum se curăță corect placa de păr

Sanatate

somn

De ce vorbești în somn și care este explicația specialiștilor

Fiecare dintre noi a vorbit de-a lungul vieții cel puțin o dată în somn. Sunt unele persoane de la care [...]

Afectiuni

Candidoza

Ce este candidoza vaginală? Simptome, diagnostic și tratament

Candidoza este o infecție cauzată de o drojdie (un tip de ciupercă) numită Candida. Candida trăiește, în mod normal, în [...]

Afectiuni

adenomioza

Adenomioza, o problemă de sănătate greu de diagnosticat

Femeile se confruntă cu o mulțime de probleme de sănătate, mai ales în zona aparatului reproducător. Este o zonă sensibilă, [...]